Târgului de Crăciun ”Planeta Crăciun”, primul târg de sărbători organizat de Untold Universe în Cluj-Napoca, s-a deschis oficial în oraș. S-au aprins luminițele de sărbători și clujenii au avut parte de un concert Carla’s Dreams.

În Piața Unirii, au fost amplasate peste 75 de căsuțe iluminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă, unde vor avea loc activități dedicate copiilor, tinerilor și familiilor, dar vor fi comercializate și produse de sezon ale producătorilor locali.

A fost amplasată și o scenă unde vor avea loc concerte și spectacole în fiecare zi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Programul de pe „Planeta Crăciun” din acest weekend

Vineri, 24 noiembrie, program 19:00 – 23:00
19:00 – „Vocea Planetei Crăciun” – deschiderea târgului cu un concert susținut de Corul de Copii al Operei Maghiare
19:15 – deschiderea oficială, aprinderea luminițelor
19:30 – Carla’s Dreams
Sâmbătă, 25 noiembrie, program 10:00 – 23:00
18:30 – Kids Sing Academy
19:00 – EMAA
20:00 – Speak Floyd
Duminică, 26 noiembrie, program 10:00 – 23:00
18:00 – Povești la Gura Sobei – „Povestea lui Harap Alb” (în fața bradului de Crăciun)
19:00 – Prințesa KARLA și prietenii ei

După weekend–ul de deschidere, în timpul săptămânii Târgul de Crăciun va fi deschis în fiecare zi. De luni până joi, programul de funcționare este de la 10:00 la 22:00, iar în weekend programul târgului se va prelungi de la 10:00 până la ora 23:00.

Sursa foto: Facebook Târgul de Crăciun Cluj-Napoca

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri