Partenerii de afaceri ai indienilor americani Seminole, din Florida, au inceput o actiune in justitie impotriva tribului, acuzat ca a participat la aranjarea licitatiei prin care a preluat Hard Rock.

Un dezvoltator imobiliar din Baltimore care a contribuit la construirea celor doua cazinouri Hard Rock din Florida, si o firma afiliata, sustin ca oficialii tribului Seminole si conducerea Hard Rock au complotat pentru ca nativii americani sa castige licitatia.

Hard Rock detine astazi 124 de cafenele, patru hoteluri, doua cazinouri, doua sali de concerte.

"Suntem constienti de puterea si istoria acestui brand", a declara recent Jim Allen directorul general al Seminole Gaming.

Vanzarea acestor activitati va permite grupului Rank sa se concentreze asupra diviziei de cazinouri, pe fondul liberalizarii acestui sector in Marea Britanie, in anul 2007.

Hard Rock Cafe, unul dintre cele mai cunoscute lanturi de cafenele din lume, si-a manifestat interesul fata de piata din Romania, anuntandu-si intrarea pana la finele acestui an.

Conceptul cafenelelor Hard Rock Cafe include concerte live ale unor artisti cunoscuti la nivel mondial. Sub umbrela marcii Hard Rock Cafe functioneaza in acest moment 138 de cafenele in 40 de tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Ce impact are asupra României retragerea finanţării OMS de către SUA
Setari Cookie-uri