Un cuplu din India a închiriat un avion în ziua nunții, pentru a putea petrece fără restricții, ținând cont de contextul pandemic pe care țara îl traversează în prezent. Ideea tinerilor nu a fost „îmbrățișată” și de autorități, deoarece aceștia doi au depășit numărul maxim de invitați, ajungând la cel puțin 160 de petrecăreți.

Aviația civilă aeriană din India a început o anchetă în acest sens și a suspendat echipajul aeronavei închiriate, scrie aljazeera.com.

Date fiind cifrele alarmante pe care India le anunță zilnic referitor la pandemie, petrecerile sau întâlnirile cu mai mult de 50 de invitați sunt interzise. Cuplul s-a căsătorit în timp ce avionul SpiceJet a zburat deasupra templului istoric Meenakshi Amman, în drum de la Madurai la Bengaluru.

Poze și filmări de la eveniment au fost postate pe rețelele sociale, astfel că autoritățile s-au autosesizat de îndată. Din cauza aglomerației create, nu au putut fi identificați, încă, toți invitații.

Bineînțeles, participanții nu purtau măști de protecție, iar despre menținerea distanțării sociale nici nu putea fi vorba.

Direcția Generală a Aviației Civile a precizat că SpiceJet trebuie să ia măsuri împotriva noilor căsătoriți și a oaspeților acestora.

Purtătorul de cuvânt al companiei aeriene a declarat, totuși, că a insistat pentru respectarea regulilor în contextul pandemic, însă oaspeții nu au ținut cont de avertismente și regulament.

Mai multe state au impus restricții dure în ultimele șase săptămâni, India trecând printr-un val devastator de coronavirus, înregistrând peste 120.000 de decese. Cu peste 26 de milioane de cazuri înregistrate, spitalele indiene sunt în continuare copleșite.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri