Într-o perioadă în care totul se petrece cu o viteză foarte mare, ne dorim din când în când să sărbătorim câteva momente de bucurie alături de cei dragi. Serbările, zilele de naștere, evenimentele speciale au fost mereu un prilej pentru distracție și mai ales ales pentru cel mai așteptat moment al acestora: tortul sau desertul, după caz.

Încă din Grecia Antică se pregăteau prăjituri mari, rotunde, decorate pentru nunți și ofrande, iar tortul ca simbol al zilei de naștere a apărut în Evul Mediu, în Germania și era dedicat copiilor. Mai târziu, în secolul XVII, tortul a devenit mai elaborat și era în general pe masa nobilimii la evenimente speciale. În prezent, tortul este surpriza dulce pentru ziua de naștere, nume, nuntă, botez și diverse aniversări, fiecare fiind decorat și ales special pentru ocazia pe care o celebrează.
Se poate spune că măiestria decoratorilor și combinațiile de gust sunt deja ridicate la rang de artă peste tot în lume și există trenduri în acest sens. Sweet Ela este un business care urmărește toate trendurile internaționale, le adaptează stilului său unic și aduce idei noi pentru a fi mereu în pas cu dorințele clienților săi.
Cristina Voicu, fondatoarea Sweet Ela, a pornit afacerea la sfârșitul lui 2009 și totul a început de la dorința antreprenoarei de a face un tort pentru fiul său cu tematica Super Mario, tort pentru care s-a documentat și a muncit zile întregi, și de acolo a început totul. Deși la vremea aceea lucrase o perioadă ca economist și se ocupa de creșterea celor doi copii, aceasta a pășit cu încredere și talent în lumea torturilor decorate și poveștilor dulci.
Afacerea a pornit cu torturi atent decorate cu figurine 3D, care necesită timp și îndemânare, viziune și simț artistic. Acestea sunt până în prezent torturile preferate de clienții Sweet Ela. De la compozițiile de tort realizate din ingrediente naturale, fără conservanți și arome artificiale, au luat naștere și alte produse cum ar fi Small Cakes, prăjituri, choux-uri, cheesecake-uri, macarons și produse de candy bar.
Echipa Sweet Ela este formată din oameni care acordă atenție detaliilor și preferințelor, de la prima interacțiune cu clientul, până la realizarea manuala a unor flori delicate, ambalarea produsului și livrarea acestuia.
În această toamnă, brand-ul va lansa un website ușor de navigat și utilizat de către consumatori, unde aceștia vor plasa comenzile lor. Categoriile de produse din magazinul online vor fi torturi decorate, torturi naked, Small Cakes, candy bar, fruit-bar, deserturi diverse, cutii de degustare și pachete aniversare. Sweet Ela pregătește pachete speciale pentru zona corporate, atât pentru aniversările de la birou, cât și pentru evenimentele firmelor.


Din gama variată, nu puteau lipsi produsele tematice, cum ar fi cele de Crăciun, Paște, 1-8 martie sau Valentine`s Day. Acestea se aliniază cu obiceiurile de consum ale românilor, dar propun și idei noi de cadouri, suprize cu un design realizat cu măiestrie și combinații inedite de arome.
Produsele Sweet Ela poti fi realizate pe comandă sau pot fi gustate în cocheta cofetărie situată la parterul unei case interbelice din zona Foișorului de Foc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri