Huawei a deschis un centru de inovare la Paris, care va servi drept platformă pentru continuarea colaborării dintre Huawei și partenerii săi.

Huawei va investi peste 2 milioane de euro anual în centrul de inovare de la Paris și își va deschide platforma de peste 80 de scenarii industriale pentru parteneri. Centrul nu numai că va încuraja schimbul de cunoștințe și inovarea comună, dar va oferi, de asemenea, resurse profesionale pentru integrare, verificare și sprijin pentru lansarea pe piață.

Cu un sistem de asistență end-to-end pentru parteneri, acest centru de inovare va fi o actualizare a Huawei's Paris OpenLab, care a deservit peste 200 de parteneri din 2018.

"În urmă cu treizeci de ani, Huawei era o companie mică. Astăzi, sunt mândru să anunț că Huawei își va lansa Centrul de Inovare de la Paris. Fie că vorbim despre o organizație consacrată sau de un IMM, aceasta este o platformă care îi va ajuta pe toți partenerii noștri să prospere”, a declarat Kenneth Fredriksen, vicepreședinte senior al Huawei Europa.

"Avantajul IMM-urilor și al startup-urilor sunt ideile lor revoluționare și abordarea inovatoare a afacerilor și a tehnologiei, dar, în același timp, pentru a rămâne competitive, acestea trebuie să își îmbunătățească propriile structuri de afaceri, procesele interne, reziliența cibernetică și multe altele. Singura modalitate de a face acest lucru este de a realiza o digitalizare completă și de a se adapta la piața europeană care este într-o schimbare rapidă. Aici este locul în care îi putem ajuta să crească și îi putem sprijini", a afirmat și Horst Heitz, președintele Comitetului Director al SME Connect.

Mai mulți lideri din industrie au solicitat mai multe colaborări pentru a ajuta IMM-urile să aibă succes. Julia Devos, șefa departamentului New Champions, Forumul Economic Mondial, a declarat: "IMM-urile reprezintă coloana vertebrală a economiei și sunt esențiale pentru un viitor durabil. Împreună putem crea un sistem de sprijin care să le ajute să fie pregătite pentru provocările și oportunitățile viitorului și să le facă să prospere”.

"IMM-urile, în special cele din domeniul tehnologiei, sunt foarte importante pentru a acoperi decalajul dintre momentul în care o tehnologie se află încă într-un laborator de cercetare și momentul în care este industrializată. În această fază, noile tehnologii au nevoie de sprijin în ceea ce privește finanțarea și accesul la piețe, de exemplu prin parteneriate cu instituții și companii mari. Programul Digital InPulse al Huawei este un bun exemplu de modalitate prin care marile companii pot ajuta IMM-urile să găsească noi oportunități pe piețe în care acestea sunt încă puțin cunoscute", a spus și François Mercier-Tigrine, co-fondator și director științific, HD Rain.

Sursa foto: Huawei

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri