Spațiile de lucru moderne sunt tot mai variate. Fie că lucrezi într-un birou open space, de acasă, în sistem hibrid sau din cafeneaua preferată, ai nevoie de gadget-uri care să-ți sprijine activitatea. Tehnologiile avansate integrate de noile căști open-ear HUAWEI FreeClip sunt ideale pentru productivitatea în business. Cu funcții inteligente precum recunoașterea automată a urechii stângi-drepte și un design revoluționar menit să asigure confort maxim, aceste căști nu doar că îți completează stilul, dar îți vor îmbunătăți și experiențele. Descoperă toate detaliile în rândurile de mai jos.

HUAWEI FreeClip, productivitatea și confortul în prim-plan

Căștile in-ear sunt cea mai comună opțiune de pe piață, dar au și minusuri, precum acelea că ies ușor din ureche sau devin deranjante, dacă le porți pentru perioade îndelungate. În acest context, HUAWEI a lansat un produs axat pe confortul utilizatorilor. Căștile open-ear HUAWEI FreeClip au fost dezvoltate pe parcursul ultimilor trei ani, pe baza a peste 10.000 de teste, pentru a asigura un design optim. Acesta se numește C-bridge Design, tehnologie adaptată perfect pentru purtare îndelungată. Noile căști sunt realizate din materiale premium, au doar 5.6 grame fiecare și se prind ca un clips. În ciuda dimensiunilor reduse, HUAWEI FreeClip integrează tehnologiile necesare pentru orice tip de activitate ai avea de făcut la birou sau în timpul liber.

Brațul care se atașează de ureche integrează nu mai puțin de nouă fire cu nuclee, ce asigură funcții precum alimentarea bateriei, apelurile sau controlul inteligent prin gesturi. Le poți folosi neîntrerupt până la 5 ore în apeluri sau conferințe, până la 8 ore pentru a asculta muzică și până la 36 de ore cu ajutorul carcasei de încărcare, ceea ce înseamnă că vei putea trece cu bine peste orice zi încărcată la birou, fără teama că se vor descărca. C-bridge Design optimizează și modul în care sunt canalizate sunetele. Asistat de tehnologia Reverse Sound Waves System, te vei bucura de intimitate în timpul apelurilor chiar și în birourile aglomerate, pentru că cei din jurul tău nu vor auzi ce ți se spune în cască.

Smart Wear Detection, o altă premieră în industrie

În afara noului design adaptat perfect ședințelor prelungite, HUAWEI FreeClip încorporează și noua tehnologie Smart Wear Detection. Nu va mai trebui să te întrebi care este casca pentru urechea dreaptă și cea stângă. Sistemul recunoaște automat felul în care folosești dispozitivul, așa că, spre exemplu, poți folosi oricare dintre căști pentru a răspunde repede la un apel.

HUAWEI FreeClip sunt disponibile pe HUAWEI Store, în variantele de culoare Black și Purple, în limita stocului disponibil, la prețul de 999 de lei.

Un alt aspect care le face ideale pentru business este acela că HUAWEI FreeClip se pot conecta la două dispozitive în același timp. Spre exemplu, poți conecta căștile la telefon și cu un alt produs lansat recent în România, HUAWEI MateBook D 16 2024. Acesta este un laptop ușor și puternic, cu ecran de 16 inci, dotat cu procesorul de înaltă performanță 13th Gen Intel® Core™ i9, tehnologie Dual Shark Fin Fan și baterii de înaltă capacitate de până la 70 Wh.

Dacă ești în căutarea unei tablete performante, poți încerca HUAWEI MatePad Pro 13.2”. Aceasta are afișaj flexibil OLED și o poți folosi cu ușurință oriunde te-ai afla, împreună cu tastatura HUAWEI Smart Magnetic Keyboard, dar și stylus-ul HUAWEI M-Pencil (a 3-a generație) cu tehnologie NearLink.

Sursa foto: HUAWEI

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri