Cupa Mondială de Rugby începe pe 8 septembrie, la Paris, dar puțini știu că fluierul de deschidere este adus, pe bicicletă, într-o călătorie de zeci de mii de kilometri la care a participat și un manager al unei mari companii prezente în România.

Dan Koblicska, Country Director Capgemini Engineering România, a început pe 5 septembrie, de la Londra, o cursă pe bicicletă de 300 de kilometri până la Paris, împreună cu aventurierul sud-african Ron Rutland, pentru a livra fluierul de deschidere al Cupei Mondiale de Rugby Franța 2023. Este ultima etapă dintr-o călătorie de 22.000 de kilometri care a început în Noua Zeelandă, cu scopul de a atrage atenția și de a strânge fonduri pentru ONG-ul Child Fund Rugby.

Fluierul va ajunge pe Stade de France pe 8 septembrie, pentru meciul de deschidere dintre țara gazdă și Noua Zeelandă.

”Twickenham a fost punctul de plecare al evenimentului #PedaltoParis. Traseul ne-a dus spre sud către Newhaven, prin peisaje frumoase, și în cele din urmă peste Canalul Mânecii cu feribotul.Stadionul Twickenham este precum Templul Rugby-ului. Așa cum fac și în multe alte locuri (palate regale, Downing Street 10, Wembley, unele hipodromuri), englezii pun accent pe tradiția lor de a face aceeași lucrare în același loc. Arată consecvență și putere. Și înțeleg asta. Destul de inspirațional”, spune Dan Koblicska.

România participă la Cupa Mondială de Rugby 2023. Țara noastră este în grupa B și va avea primul meci pe 9 septembrie, cu Irlanda.

”Fiecare dolar pe care îl strângem va ajuta la finanțarea unui program care integrează rugby și învățarea abilităților de viață pentru copiii și tinerii din comunitățile vulnerabile din întreaga lume. Scopul programului este de a ajuta copiii să depășească provocările, să devină agenți ai schimbării sociale pozitive și să preia conducerea prin sport”, a mai explicat managerul român.

Sursa foto: Capgemini Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri