Două telefoane mobile care au căzut de la aproape 5.000 de metri altitudine, în urma incidentului petrecut în timpul zborului 1282 Alaska Airlines, au fost recuperate, iar unul dintre acestea este un model iPhone care încă funcționa.

Zborul 1282 Alaska Airlines transporta 171 de pasageri și șase membri ai echipajului din Portland, Oregon, către Ontario, California, iar, la scurt timp după decolare, o defecțiune la una dintre ușile de la mijlocul avionului a dus la un eveniment care ar fi putut deveni cu adevărat tragic. Din fericire, nu s-au înregistrat pierderi de vieți, avionul revenind pe Aeroportul Internațional Portland în siguranță, la 35 de minute după decolare.

Ușa a zburat, ducând la depresurizarea avionului și extragerea forțată a mai multor bunuri din cabina pasagerilor. Printre acestea și două telefoane mobile care au fost recuperate, relatează BusinessInsider.

Autoritățile privind siguranța în transport americane au cerut ajutorul publicului pentru a localiza dopul ușii lipsă și alte resturi, pentru a determina cauzele defecțiunii.

În timp ce o componentă a ușii a fost descoperită, pe lângă aceasta, au fost recuperate și două telefoane care au căzut de la o altitudine de aproape 5.000 de metri.

Unul dintre este a scăpat aproape fără zgârieturi, iar indiciul inițial că a aparținut unui pasager pentru cel care l-a găsit a fost acela că telefonul încă era trecut în modul avion.

Apoi, în telefon a fost descoperită și o chitanță electronică primită de la Alaska Airlines pentru îmbarcarea bagajelor.

Cel care a transmis informația către autorități că a găsit telefonul a mai scris că nu fusese singurul care anunțase autoritățile că a descoperit un telefon aparținând unui pasager al zborului respectiv, dar fără să ofere mai mult informații.

Interesant este faptul că, deși au fost găsite două telefoane și un mâner al ușii avionului, ușa în sine nu fusese găsită până în dimineața zilei de 8 ianuarie, deși incidentul a avut loc vineri, 5 ianuarie.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri