Autoritatea germana de reglementare in domeniul energetic a lansat o investigatie impotriva E.ON, cea mai mare companie de gaze naturale din tara, dupa mai multe acuzatii privind posibile obstructionari ale accesului la reteaua de gaze a companiei, arata Reuters.
Compania energetica olandeza Essent si operatorul de depozite de gaze Rheinische Epehave au depus plangeri impotriva E.ON, acuzand grupul ca nu le ofera acces suficient la livrarile de gaze, de la un depozit situat in nordul Germaniei, a spus purtatoarea de cuvant a institutiei de reglementare.

"Chiar daca am demarat o investigatie, rezultatele le vom afla ulterior", a declarat purtatoarea de cuvant, potrivit NewsIn. Investigatia a fost demarata in 29 septembrie.

De asemenea, o purtatoare de cuvant a E.ON a declarat ca nu a fost luata o decizie privind companiile care vor avea acces la conducta aflata inca in faza de constructie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri