Grupul american Deloitte Touche Tohmatsu negociaza cu firma germana de consultanta Roland Berger Strategy Consultants pentru o combinare a afacerilor, cel mai probabil o fuziune, potrivit Mediafax.
Cele doua parti vor lua o decizie pana la jumatatea lunii decembrie, a declarat directorul general al Deloitte Germany, Martin Plendl, intr-o conferinta de presa, transmite Bloomberg.

Roland Berger a fost infiintata in 1967 in Munchen ca firma de consultanta de marketing cu un singur angajat. In prezent, compania are 180 de parteneri, 2.000 de angajati in 27 de tari si o cifra de afaceri anuala de peste 600 milioane euro, potrivit site-ului Roland Berger.

Divizia de consultanta a Deloitte a avut venituri de 7,5 miliarde de dolari in anul fiscal incheiat la 31 mai 2010, potrivit lui Plendl.

"O fuziune ar reprezenta o oportunitate unica de crestere pentru ambele companii", a afirmat el.

Roland Berger a confirmat discutiile.

Fondatorul companiei, Roland Berger, s-a retras in luna august din functia de presedinte al consiliului de supraveghere.

Grupul Deloitte Touche Tohmatsu, cu sediul la New York, este una dintre cele mai mari companii de consultanta, audit, servicii contabile si consiliere financiara din lume, cu 170.000 de angajati si venituri de 26,6 miliarde de dolari in anul fiscal 2010.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri