Compania de consultanta si contabilitate Mazars are un nou partener. Serge Gonvers, fondatorul Audiconsult s-a alaturat biroului din Bucuresti, impreuna cu echipa sa, in contextul in care fostul partener pe taxe, Gabriel Sincu, a parasit in urma cu cateva luni Mazars pentru Ernst&Young.

Mazars a anuntat recent fuziunea pe plan local cu firma Adevaris, intarindu-si astfel business-ul in comunitatea de afaceri germanofone. Potrivit comunicatului Mazars, recrutarea lui Serge Gonvers consolideaza relatia cu companiile franceze si francofone.

Gonvers este cetatean elvetian, stabilit in Romania din 1994, avand o experienta de 28 ani in domeniul managementului financiar si al gestionarii afacerilor.

El este expert contabil si auditor financiar autorizat (in Elvetia si Romania), membru CECCAR si CAFR, fiind in acelasi timp un vechi membru camerelor de comert, unde detine sau a detinut functii de cenzor (AmCham, CCIFER), de membru fondator sau de membru al consiliului director (Camera de Comert Elvetia - Romania).

Citeste si:
Mazars a numit directori noi, la taxare indirecta si taxare directa
Mazars a numit doi directori,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
CORONAVIRUS | Ce bunuri pot rechiziționa autoritățile de la populație
Setari Cookie-uri