MDSS Legal, firma recent lansata pe piata avocaturii de afaceri, tinteste o crestere cu 60% a portofoliului de clienti in primii doi ani. Societatea ofera consultanta juridica si reprezentare in domenii diverse. Printre acestea se numara automotive, asigurari, media, sau real estate.

Echipa MDSS este coordonata de cei patru parteneri fondatori – Tudor Mitroi, Claudiu Damian, Andrada Serbu si Cezara Serban – si acopera arii de practica precum litigii, aspecte de reglementare si conformitate, drept imobiliar, protectia datelor si proprietate intelectuala.

Societatea ofera consultanta juridica si reprezentare antreprenorilor romani, precum si companiilor internationale in domenii precum automotive, aviatie, industrie grea, asigurari, media, agribusiness, retail, energie, real estate, industria farmaceutica si extractie miniera.

“Desi suntem la inceput de drum, credem ca motivatia, mixul complementar de experienta si know-how, abordarea personalizata a fiecarui business, dar si cunostintele din domeniul tehnologiei sunt cateva dintre “ingredientele” care i-au incurajat pe clientii nostri, unii dintre ei activand in industrii puternic reglementate, sa ne incredinteze proiecte importante. Ne propunem sa ramanem pe acest trend ascendent, sa ne imbunatatim constant serviciile si sa le adaptam astfel incat sa fim un sprijin real in strategia de dezvoltare a fiecarui client”, considera Claudiu Damian, Partener Coordonator al MDSS Legal.

Printre cazurile instrumentate se numara asistarea unui producator de masini grele din Romania in recuperarea a peste zece milioane euro din partea statului roman si reprezentarea unui asigurator de top din Romania intr-o litigiu transfrontalier din sectorul asigurarilor maritime, in valoare de peste trei milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri