Sub deviza Fii primul care afla, fii trendspotter!, P&G beauty a prezentat viziunea sa asupra tendintelor sezonului de primavara-vara 2006 in moda, machiaj si coafura. Initiatori ai conceptului trendspotting, unii dintre cei mai cunoscuti designeri romani, Irina Schrotter, Dan Coma, Wilhelmina Arz, Irina Marinescu, Stefan Pelger, Agnes Toma, Doina Levintza, Mihaela Glavan, au ilustrat noile tendinte ale modei prin haine si accesorii considerate must have in 2006. Stilurile abordate in toate cele patru tendinte caracterizeaza femeia independenta, delicata si complexa tocmai de aceea ne-am gandit sa le prezentam si femeii Kudika.

1. Fifties Socialite

Femeia care abordeaza acest stil este inocenta, dar independenta, sensibila, dar sofisticata, rezervata, dar indrazneata.

Tendintele primavara-vara 2006
Hairstyle: Tie Back. Stilul Fifties Socialite propune coafuri lejere precum coada de cal sau parul lung lasat sa cada pe spate. Poti incerca de asemenea o combinatie intre cele doua: o parte din par prinsa in coada, iar restul podoabei tale capilare lasata liber in vant.

Beauty: Full Pout. Nuantele naturale pentru ochi si culorile puternice precum rosu sau portocaiu pentru buze reprezinta combinatia de succes pentru stilul Fifties. Poti utiliza sau nu lipgloss. Incearca rujul Colour Perfection de la Max Factor (951)

2. New Structure

Stilul New Structure "imbunatateste" feminitatea intr-un mod subtil, dar eficient, contrastant cu complexitatea constructiei sale. Este un trend specific femeii Kudika - independenta si puternica.

Tendintele primavara-vara 2006
Hairstyle: Rich Sheen. La fel ca in privinta hainelor, aranjarea parului trebuie sa para simpla: parul lung, lasat pe spate, dand impresia de naturalete si simplitate. Renunta la gel si fixativ in favoarea spumei. Rezultatul dorit este un par cat mai natural, independent, caracteristic unei femei care nu isi petrece jumatate de zi in fata oglinzii si cu toate acestea este extrem de seducatoare. Iti recomandam noua gama Pantene pentru aranjarea parului si spuma pentru volum de la Wellaflex. Rezultate garantate!

Beauty: Velvet Perfection. Este vesnic la moda un look sanatos si stralucitor. Vei arata "delicios" daca vei folosi fonduri de ten cremoase si deschise la culoare si farduri pastelate care iti vor da un aspect proaspat.

3. Continental Chic

Femeia Continental Chic este activa, puternica si mereu prezenta in centrul evenimentelor. Asemenea unui VIP, aflata parca intr-o continua calatorie prin marile orase ale Europei, ea pare sa imprumute cate ceva din specificul fiecarei zone in care ajunge.

Tendintele primavara-vara 2006
Hairstyle: Big Wave. In ceea ce priveste coafura, potrivite femeii Continental Chic sunt onduleurile mari, stralucitare si bretonul pe o parte. Se poate opta si pentru varianta parului intins, fixat cu gel si lasat liber pe spate. Poti obtine efectul dorit cu spuma de par Pantene Defining Curls si sprayul 2nd day Volume de la Wellaflex.

Beauty: Bronzed Blush. Daca ultimele sezoane propuneau o imagine palida in materie de machiaj, in 2006 revin tonurile bronzate, lejere, stralucitoare, in care, asa-numita terracotta cu oranj la baza, pare sa fie elementul-cheie de culoare.

4. Pretty Layering

Trendul Suprapunerilor jucause (Pretty Layering) este dedicat femeii creative, curajoase, care stie sa combine materiale si culori astfel incat sa fie o prezenta inedita, sofisticata, dar plina de tinerete.

Tendintele primavara-vara 2006
Hairstyle: Bundled Up. In privinta coafurii, cocul este noua tendinta. Acesta se realizeaza in spiritul unui aspect tineresc, parul fiind prins intr-un mod neglijent pentru a reda originalitate.

Beauty: Defined Eye Stilul de make-up propune gene lungi, sprancene groase, ochi bine definiti, dar intr-o maniera precisa. Nuantele recomandate sunt: gri inchis, alb stralucitor, terracotta. Incearca rimelul Masterpiece si fardul de pleoape Star Studded Black (570) ambele de la Max Factor.

Designerii propun lista alba, lista neagra si cele mai dorite 5 accesorii. Prin urmare, ce purtam si ce lasam?



Lista albaLista neagra
alb
negru
purpuriu
camasi sifonate
pantaloni cigarette
ochelari de soare cu rame albe
kaftan alb
colant mat negru
satin
volane
tocuri late
pantofi josi cu siret
pandantive din plastic
centura din piele
paiete
bereta din lana
pantaloni scurti
imprimeuri de lanturi
gene lungi
buze pictate
par liber
hair gel
rosu
maro
albastru navy
butoni metalici
rochie infasurata
esarfa din matase
manusi scurte
camasa tip kaftan colorata
blana
pernite pentru umeri
bentite
cordelute late
cizme de calarie
balerini
sosete crosetate
bijuterii din lemn
centuri subtiri
folclor
pene
bereta frantuzeasca
gene incarcate
par umflat
hair spray



Top 5 accesorii must have

1. trolley bagTendintele primavara-vara 2006 2. ochelari cu rama albaTendintele primavara-vara 2006 3. genti cu imprimeu de lanturiTendintele primavara-vara 2006













4. centuri Obi Tendintele primavara-vara 2006 5. genti pliabile cu fermoar Tendintele primavara-vara 2006











Sursa fotografii: Procter&Gamble
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri