Sky Wellness este primul centru de fitness si wellness din Romania deschis la inaltime, fiind situat la etajul 14 al cladirii de birouri Crystal Tower, noul sediu al bancii ING. In doar doua saptamani de la deschidere, noul centru are deja 100 de clienti. Ce asteapta proprietarii afacerii?

Actionarul majoritar al Sky Wellness este chiar proprietarul cladirii de birouri, omul de afaceri Michael Stanciu. Printre actionarii minoritari ai centrului se numara si directorul Sky Wellness, Petru Pacuraru, cel care detine si localul Has Has din Capitala.

Pe o suprafata de 1.400 de m.p., centrul spa cuprinde pe langa traditionale aparate si un simulator de golf, un magazin sportiv si o cafenea. De asemenea, benzile de alergat sunt dotate cu ecrane pe care clientii pot intra pe internet sau daca prefera se pot uita la televizor, asta daca se plictisesc de privelistea orasului de la inaltime.

Cum a aparut ideea unui centru la inaltime? „Pe de o parte de la proprietarul cladiri care are experienta pe piata din SUA, unde astfel de centre sunt frecvente. Toti ne-am adus insa contributia”, povesteste Pacuraru, care este de cativa ani consumator de fitness.

In opinia lui Pacuraru traseul oricarui business trebuie sa fie determinat de necesitate sau hobby astfel incat sa ai si sa iti pastreze entuziamul necesar.

Aceasta afacere este insa bazata nu doar pe pasiune ci si pe necesitate. „Piata de fitness a crescut substantial de la an la an. Anul trecut a fost in jur de 20 mil. euro, anul acesta ne asteptam sa ajunga la 30 milioane euro si loc inca este pe piata, chiar daca 70% din aceasta valoare este in Bucuresti”, spune Pacuraru.

Targhetul centrului sunt executivii si diplomatii, existand deja contracte cu ING, chiriasul cladirii. Anul acesta compania vrea circa 400 de clienti, iar pana la finalul lui 2013 spera sa ajunga la 800-1.000. Pentru 2013, primul an intreg de activitate Pacuraru se asteapta la afaceri de 1,5 milioane euro. „Ne asteptam ca circa 60% din clienti sa fie pe contracte corporate”, a adaugat Pacuraru.

Un abonament anual la SkyWellness costa 1.400 de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Nr1 Fitness intra in Romania si deschide un centru cu program non-stop