Uneori ți-e greu să găsești motivația și timpul necesar pentru a face mișcare? Încearcă o singură dată experiența claselor de group fitness și cu siguranță te vei îndrăgosti de vibe-ul senzațional și de energia acestui tip de antrenament.

Dacă ești în căutarea unei modalități distractive și motivate de a-ți atinge obiectivele de fitness, iată 10 clase de group fitness și beneficiile pe care le aduc pentru a fi în formă maximă. Alege-ți cel mai apropiat club de fitness și nu mai amâna pasul către un nou stil de viață, mai sănătos și mai activ!

1. Zumba – O clasă cu adevărat originală, care combină ritmurile exotice cu mișcări de fitness pentru a arde aproximativ 1000 de calorii în timp ce te distrezi! Zumba îmbunătățește coordonarea, tonifiază mușchii și îți îmbunătățește starea de spirit. activ și antrenant încât timpul zboară. Cu Zumba, nu simți niciodată că faci exerciții. Dansul este atât de distractiv și antrenant încât timpul zboară foarte repede.
2. Yoga - Yoga este perfectă pentru dezvoltarea flexibilității, echilibrului și relaxarea minții. Practicarea regulată reduce stresul, crește mobilitatea și îmbunătățește postura. Tonusul psihic e unul dintre cele mai importante beneficii: Yoga este și un bun antrenament pentru o respirație corectă, cu rezultate dovedite în combaterea anxietății, sănătatea pulmonară și starea generală de bine.
3. Cycling - O sesiune de pedalare în club este o modalitate excelentă de a îmbunătăți rezistența cardiovasculară și de a arde calorii. Această clasă antrenantă lucrează intens cu mușchii picioarelor și îmbunătățește tonusul muscular. Pentru o experiență unică, încearcă immersive cycling, ora de pedalare pe trasee virtuale care cresc motivația și te ajută să îți îmbunătățești performanțele.
4. Pilates – Știai că deși în prezent este preferat de femei, pilates este un antrenament creat la începutul secolului 20 pentru recuperarea bărbaților care au fost răniți în război? Această clasă se concentrează pe dezvoltarea forței zonei core și a flexibilității, tonifiază intensiv musculatura abdominală, mușchii spatelui inferior, șoldurilor, dar și fesierii. Este un exercițiu fizic excelent pentru îmbunătățirea posturii și a stabilității coloanei vertebrale.
5. HIIT (Antrenament Intervale de Înaltă Intensitate) - HIIT implică perioade scurte de exerciții intense urmate de scurte perioade de odihnă sau activitate ușoară. Această metodă eficientă de antrenament îmbunătățește forța, rezistența și arde calorii într-un timp scurt. Este o alegere perfectă pentu cei foarte ocupați, care nu pot dedica mult timp exercițiilor, dar își doresc beneficii maxime din antrenamentele lor.
6. Kickboxing - Prin combinarea elementelor de luptă cu mișcările de fitness, kickboxingul îți permite să îți eliberezi stresul și să îți construiești forța și rezistența cardiovasculară. Este o clasă dinamică, atractivă, cu eliberare masivă de endorfine, deci sigur vei avea o stare maximă de bine la finalul ei. În plus, kickboxing-ul promovează disciplina și concentrarea, deoarece necesită atenție la tehnică și la detaliile mișcărilor.
7. Aqua Fitness - Desfășurată în apă, această clasă este blândă pentru articulații și, totodată, eficientă în dezvoltarea forței și a flexibilității. Este o opțiune excelentă pentru cei care au nevoie de o alternativă la exercițiile pe uscat.

Indiferent de preferințele tale, clasele de group fitness oferă numeroase beneficii pentru sănătatea ta și sunt cel mai inspirat mod de a petrece timp liber. Vei cunoaște oameni noi, care împărtășesc aceeași dragoste pentru stilul de viață activ și pentru fitness, te vei distra și vei face din aceste clase cel mai sănătos obicei.

Dacă îți dorești o experiență premium, cu o varietate de clase și cluburi foarte aproape de locul în care locuiești sau lucrezi, intră în cea mai mare rețea de health & fitness din țară. La World Class ai doar antrenori și instructori calificați, specializați și cu experiență și acces nelimitat la cluburi, clasele de group fitness și piscine!

În plus, abonamentele sunt în funcție de nevoile tale, de la Bronze la W! Intră pe www.worldclass.ro, alege varianta cea mai bună pentru tine și stabilește-ți cel mai avantajos plan de plată, fie prepaid, fie abonament anual cu plată lunară, fie abonament lunar, care îți permite să plătești doar pentru lunile în care știi că ajungi la antrenamente!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri