Pasagerii din Cluj Napoca și Chișinău vor putea ajunge în Statele Unite ale Americii cu doar o scurtă oprire, la București. Compania aeriană HiSky a introdus în sistemul de rezervări posibilitatea de achiziție directă a zborurilor către New York, cu plecare de pe aeroporturile din Cluj și din capitala Republicii Moldova. Programul zborurilor care fac legătura între aceste orașe și București a fost adaptat, astfel încât durata conexiunii să fie de o oră și 10 minute, timpul estimat pentru a ajunge la poarta de îmbarcare pentru zborul programat București, Henri Coandă – JFK, New York. Astfel, în fiecare zi de luni, miercuri, vineri și sâmbătă, pasagerii din vestul țării și din Republica Moldova se vor îmbarca de pe aeroportul de plecare la ora 6:30 și vor ateriza la New York la ora locală 11:35, cu o durată totală a călătoriei, care include conexiunea, de 12 ore.

Pentru achiziționarea unei călătorii din Cluj sau Chișinău, cu conexiune la București, aceștia vor efectua o singură rezervare în sistemul companiei, astfel încât asigurarea legăturii până la destinația finală și transferul bagajelor de cală rămân în responsabilitatea HiSky. Pentru un zbor din Cluj Napoca către New York, prețurile pornesc de la 379 euro/segmentul de zbor, iar pentru aceeași destinație, pasagerii care pleacă din Chișinău vor plăti un tarif începând cu 375 euro.

„Aeroportul din București a devenit principalul hub HiSky(...) Am introdus, anul trecut, facilitatea zborurilor cu legătură pentru a oferi acces la întreaga noastră rețea de rute pasagerilor din țară și din Republica Moldova. Crearea legăturilor către SUA vine ca un pas natural, mai ales că vorbim despre această destinație inaccesibilă până acum și mult așteptată atât de comunitatea de business, cât și de turiști și diaspora.”, spune Iulian Scorpan, CEO HiSky.

Primul zbor al companiei HiSky către New York este programat să aibă loc vineri, 7 iunie. Destinația va fi operată cu patru frecvențe pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și sâmbătă cu retur în aceleași zile, iar zborul transatlantic, de la București, va avea o durată de puțin peste 10 ore.

Biletele sunt disponibile pentru două clase de servicii, economic și business, în rezervare fiind incluse o masă caldă și o gustare, pentru fiecare pasager. Zborurile București Otopeni - New York, JFK, vor fi efectuate cu o aeronavă wide-body modernă, Airbus A330-200, care oferă pasagerilor, pe lângă posibilitatea călătoriei fără escală și acces la conținut multimedia, pe întreaga durată a călătoriei. Alături de pasagerii din Cluj și Chișinău, compania aeriană a introdus opțiunea zborurilor către SUA, în același condiții, cu legătură la București, și pentru persoanele care au ca aeroport de pornire Tel Aviv, Israel. Conexiunea pentru acești pasageri fiind disponibilă în fiecare zi de joi și duminică, cu tarife de la 405 euro.

Sursa foto: HiSky

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri