O familie din Bucuresti a comandat de Black Friday doua masini Dacia Logan de pe Internet, in cadrul campaniei Black Friday organizate de eMag.ro.

Iulian Stanciu, general manager al companiei, a subliniat ca cele 63 de masini puse la vanzare de catre eMag.ro au fost o proba a faptului ca se poate vinde practic orice si pe Internet.

Primele patru masini au fost vandute in primele patru minute. Cea mai scumpa avea un pret de 45.000 de euro, redusa de la 56.800 de euro. La ora 11:20 se vandusera toate masinile Dacia, doua dintre ele fiind achizitionate de o aceeasi familie din Bucuresti.

Pretul unui Logan era de 7.300 de euro, redus de la 9.100 de euro.

Comanda se realizeaza online, prin platirea unui avans de 1.000 de lei.

"Sunt cele mai mari comenzi din punct de vedere valori realizate de eMag pana in prezent", completeaza Iulian Stanciu.

Wall-Street.ro este singurul cotidian de afaceri care transmite LIVE pulsul Black Friday de la sediul companiei, alaturi de managerii eMag. Pana la ora 12:00, 60% din promotiile eMag.ro "au zburat" catre clienti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri