10. Bali

10. Bali

Bali, cea mai populara insula din Indonezia, este expresia naturala a peisajelor paradisiace, a templelor si a linistitii, unde poti sa te relaxezi la plaja sau la spa sau poti face plimbari prin munti si printre terasele de orez. Ubud este destinatia principala a insulei Bali.

Bilete de avion: de la 821 euro dus-intors

Sursa foto: Rueangrit Srisuk/Shutterstock.com

9. Creta

9. Creta

Creta, una dintre cele mai vizitate insule de catre romani, este printre putinele insule europene din topul realizat de CNTraveler. In insula din sudul Greciei gasesti ce vrei, de la sate pescaresti, resorturi, munti si plaje cu nisip alb ca in destinatiile exotice. In Creta nu ai voie sa ratezi plaja Elafonissi, cu un peisaj pe care paradisul ar fi invidios.

Bilete de avion: de la 78 euro dus-intors

Sursa foto: Gyuszko-Photo/Shutterstock.com

8. Bermuda

8. Bermuda

Bermuda (sau Insulele Bermude) este un paradis izolat in Oceanul Atlantic, cu care natura a fost neasteptat de darnica. In Bermuda, turistii pot vizita Horseshoe Bay - cea mai faimoasa plaja de pe insula, cel mai mic pod rabatabil din lume, Somerset Bridge, fortul Hamilton, o gradina zoologica cu specii exotice, acvariul Bermuda sau Pesterile de Cristal.

Bilete de avion: de la 855 euro dus-intors

Sursa foto: Russ Hamilton/Shutterstock.com

7.Turks si Caicos

7.Turks si Caicos

Turks si Caicos, un grup de 40 de insule in Marea Caraibelor, sunt un paradis pe care simti ca-l atingi cu mana, unde te bucuri de ape limpezi cu nisip fin si atractii naturale. Un loc de neratat in aceasta destinatie este insula Providenciales, recunoscuta pentru plajele sale si Parcul National Northwest Point Marine, cu o zona impresionanta de recifuri de corali si lacuri saline.

Bilete de avion: de la 793 euro dus-intors

Sursa foto: BlueOrange Studio/Shutterstock.com

6. Vancouver

6. Vancouver

Insula Vancouver, denumita mai demult si Quadra, se afla in Oceanul Pacific in apropiere de coasta de vest canadiana. Insula Vancouver este destinatia ideala pentru turistii activi, pasionati de drumetii in natura si care vor sa se aventureze in parcuri nationale si paduri tropicale si sa faca sporturi acvatice.

Pentru a calatori in Canada, trebuie sa obtii viza in prealabil.

Bilete de avion: de la 754 euro dus-intors

Sursa foto: canadastock/Shutterstock.com

5. Cebu

5. Cebu

Cebu este o insula in Filipine si cea mai dezvoltata provincie din acest stat, formata din peste 160 de alte insule. Cebu este o destinatie ideala pentru cei care vor sa se relaxeze pe plaje cu nisip alb care intra in contrast cu turcoazul apei oceanului.

Bilete de avion: de la 928 euro dus-intors

Sursa foto: mrmichaelangelo/Shutterstock.com

4. Insulele Whitsunday

4. Insulele Whitsunday

Whitsunday sunt un grup de 74 de insule in Australia, la Marea Bariera de Corali, din care doar opt sunt statiuni marine, celelalte fiind inca nelocuite. Aici, o sa fii impresionat de cat de darnica poate fi natura cu unele locuri de pe pamant, mai ales cand o sa ajungi pe Whitehaven Beach, unde nisipul de pe plaja este de un alb imaculat.

Bilete de avion: de la 1.193 euro dus-intors

Sursa foto: Andrey Bayda/Shutterstock.com

3. Mallorca

3. Mallorca

Cea mai buna insula din Europa este Mallorca din Spania, de altfel un paradis mult mai apropiat decat insulele din Asia. In Mallorca te bucuri de apa limpede turcoaz si de plaje cu nisip alb. Pe langa cunoscuta Palma de Mallorca, merita sa ajungi pe plajele Cala Mesquida, Alcuida, Cala Agulla, Port de Pollenca.

Bilete de avion: de la 83 euro dus-intors

Sursa foto: Pawel Kazmierczak/Shutterstock.com

2. Palawan

2. Palawan

Palawan este paradisul pe pamant asa cum ti-l imaginezi. Aflata in Filipine, insula Palawan este formata din 1.780 de insule si insulite cu plaje acoperite de nisip alb si fin, in care regasesti vegetatie tropicala luxurianta si locuri inca nestrabatute.

Insula Palawan este o destinatie ideala pentru luna de miere, in care nu ai voie sa ratezi laguna ascunsa, El Nido.

Bilete de avion: de la 775 euro dus-intors

Sursa foto: Pavel Potseluev/Shutterstock.com

1. Boracay

1. Boracay

Candva un sat pescaresc, Boracay este in prezent cea mai buna insula din lume. Aflata in Filipine, Boracay este in fond o insula mica, de 7 km lungime si intre 1 si 4 km latime, insa frumusetea sa naturala bate multe alte insule mai cunoscute si mai accesibile.

Boracay este cunoscuta pentru plajele sale albe, cu care statul fipilinez a promovat turismul local, dar si pentru petrecerile din fiecare seara. In Boracay ai de vazut: plaja White Beach, Ariel's Point - un loc de unde poti sari in apa, Willy's Rock, Muntele Luho, Piata D'Talipapa, plaja Lapuz-Lapuz.

Bilete de avion: de la 986 euro dus-intors (doua escale)

Sursa foto: TravnikovStudio/Shutterstock.com

Sursa foto: TravnikovStudio/Shutterstock.com