Fuerteventura

Fuerteventura

Desi poate mai putin cunoscuta, insula spaniola Fuerteventura este varianta low-cost pentru Maldive, adica si aici gasesti o apa extrem de limpede, de un albastru ireal si nisip alb, doar ca este mai aproape si un sejur costa mai putin.

Aflata in Oceanul Atlantic, la 97 km de Maroc, Fuerteventura nu este doar o destinatie pentru plaja si inot, ci poti face diverse drumetii si safari in desert.

Vremea in noiembrie-decembrie: 18-24 grade Celsius

Bilete de avion: 204 euro dus-intors (verifica oferta in timp real)

Sursa foto: holbox/Shutterstock.com

Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh

La 3 ore de zbor de Romania, intr-un colt din Egipt, se afla unul dintre cele mai apreciate locuri de pe pamant sau mai bine spune de pe apa: Sharm El Sheikh, statiunea dintre mare si desert, pe care multi turisti o considera o destinatie mai frumoasa in adancuri decat la suprafata.

Bogata in corali, recifuri, un mediu multicolorat, statiunea Sharm El Sheikh este considerata un paradis subacvatic. Aici, putini turisti rezista pe sezlong, pentru ca cei mai multi petrec ore in sir cu ochii in apa, la snorkeling, sau chiar la mare adancime, la scuba diving. Odata ce te arunci in apa si privesti in jos, peisajul se schimba radical, desi este frumos si pe plaja, si pare ireal ceea ce vad ochii tai: pesti colorati in toate culorile posibile, care te fac sa crezi ca joci intr-un film de pe alte planete, desi totul se intampla in realitate.

Vremea in noiembrie-decembrie: 19-23 grade Celsius

Bilete de avion: de la 400 euro dus-intors

Sejur all inclusive revelion: de la 600 euro

Sursa foto: Graficam Ahmed Saeed/Shutterstock.com

Malta

Malta

Situata in mijlocul Marii Mediterane, Malta este o destinatie minunata nu doar vara, ci si toamna si iarna cand temperaturile sunt mai prietenoase (20-25 grade Celsius) si poti face plaja pana in noiembrie. Cele mai recomandate plaje din Malta sunt Laguna Albastra - situata pe insula Comino, Golden Bay, Paradise Bay, Mellieha Bay. De asemenea, in Malta poti merge sa vezi Fereastra Albastra, poti vizita Satul lui Popeye si te poti pierde pe stradutele colorate din capitala Valletta.

Vremea in noiembrie-decembrie: 17-21 grade Celsius

Bilete de avion: de la 128 euro dus-intors (verifica oferta in timp real)

Sursa foto: leoks/Shutterstock.com

Tel Aviv

Tel Aviv

Desi nu se afla in Europa, Tel Aviv este la 3 ore de zbor de Bucuresti, mai aproape decat Barcelona. Aflat pe malul Mediteranei, Tel Aviv este un oras-statiune care merita descoperit intr-un city break de 4-5 zile: situl istoric Jaffa, Piata Dizengoff, Marea sinagoga, bulevardul Rothschild sunt cele mai frumoase locuri cu care se lauda orasul din Israel. In plus, Tel Aviv este un oras cosmopolit, unde au loc petreceri pe plaja. Atentie, aveti nevoie de pasaport.

Vremea in noiembrie-decembrie: 18-25 grade Celsius

Bilete de avion: de la 91 euro dus-intors (verifica oferta in timp real)

Sursa foto: bartuchna@yahoo.pl/Shutterstock.com

Dubai

Dubai

Dubai este intotdeauna o idee buna pentru o vacanta la plaja in toiul iernii. Toata lumea se gandeste la Dubai ca la o destinatie foarte scumpa, unde predomina luxul si in care nu ai ce cauta fara cateva mii de euro. Este adevarata si aceasta varianta, pentru ca in Dubai poti cheltui nelimitat. Insa, in acelasi timp, Dubai este o destinatie accesibila, cu preturi decente pentru transport, cazare si mesele zilnice. Dubai merita o vizita pentru a trai senzatia unei lumi pline de lux si opulenta.

Vremea in noiembrie-decembrie: 26-31 grade Celsius

Bilete de avion: de la 254 euro dus-intors (verifica oferta in timp real)

Sursa foto: Sursa foto: Rasti Sedlak/Shutterstock.com

Sursa foto: Graficam Ahmed Saeed/Shutterstock.com