Hotelul Whitepod - Elveția

Hotelul Whitepod - Elveția

Cu sărbătorile de iarnă care ne bat la ușă, Hotelul Whitepod din Elveția, cu camere în formă de iglu, își așteaptă primii turiști. Departe de mulțime și protejat de frig, fiecare iglu este complet independent, fiind distanțat într-un domeniu privat mai mare.

Camerele sunt dotate cu sobă cu lemne și șezlonguri.

Pentru o cazare de lux, se poate opta pentru televizor de ultimă generație, minibar, Nespresso, dar și mic dejun în cameră.

Sursa foto: Euronews.com

Novanta - Italia

Novanta - Italia

Deși una dintre cele mai afectate state de pandemia de COVID, Italia încă mai are locuri neatinse de vicleanul inamic. Este vorba despre regiunea Toscana.

Casele din copac din Novanta mențin apropierea dintre om și natură. Un picnic lângă râu este una dintre cele relaxante experiențe.

Cu mistreții rătăcind noapte și poate, o turmă de cai, care trec prin zonă, casele din copaci își așteaptă turiștii. Fiind situate într-un sat abandonat, Novanta sunt o soluție pentru evadarea din urban și detașarea de teama COVID.

Sursa foto: novanta90.com

Biscaia - Spania

Biscaia - Spania

Și Spania se numără printre cele mai afectate state de pandemie, însă se pare că atracția cabanelor în copaci este un punct forte al vacanțelor în vreme de pandemie.

Cunoscute drept cele mai înalte construcții în copaci din Europa, cabanele din Biscaia oferă vedere la zona muntoasă, dar și la rezervația naturală Parcul Urkiola.

Cabanele sunt dotate cu terasă, o zonă de relaxare, dar și Wi-Fi gratuit.

Sursa foto: Euronews.com

Cortul de Lux - Italia

Cortul de Lux - Italia

Italia surprinde din nou cu spațiile sale de vacanță, chiar și în vreme de pandemie. Ascuns într-o fermă de măslini din Siracuza, Sicilia, cortul luxos din Italia (Luxury Tent) reprezintă una dintre cazările inedite din Europa.

Cortul este unul spațios și mobilat cu articole de lux. Locația permite oaspeților săi relaxarea în mijlocul naturii, scufundări în Marea Mediterană sau degustarea unei sticle de vin italienesc.

Sursa foto: Euronews.com

Cabana Secretă - Portugalia

Cabana Secretă - Portugalia

Una dintre cele mai cunoscute destinații de vacanță, Portugalia, are și ea spațiile sale izolate, numai bune pentru relaxare în vreme de pandemie. Parcul Natural din Arrabida, în apropiere de Lisabona, este cel care imită o imagine de basm, reunind cabanele secrete ale statului portughez.

Cabana este dotată cu pat dublu, o canapea extensibilă, dar și o baie privată, cu duș. În plus, există o mică bucătărie cu aragaz, chiuvetă și ustensile și farfurii la îndemâna turiștilor.

Sursa foto: Euronews.com

Sursa foto: www.euronews.com