Herdade da Malhadinha Nova - Alentejo, Portugalia

Herdade da Malhadinha Nova - Alentejo, Portugalia

Regiunea Alentejo din Portugalia este recunoscută pentru peisajele de nedescris și o paletă culinară vastă. Cel mai nou hotel ilustrează spiritul regiunii, Herdade da Malhadinha Nova fiind deschis trei săptămâni pe durata iernii, iar apoi în luna iulie.

Designul hotelului cuprinde și conceptul de distanțare socială, luxul fiind cuprins spații mari, distanțate, cu elemente proprii de igienă. În plus, proprietatea se întinde pe mai mult de 1.000 de acri, cu podgorii și câmpuri întinse.

Hotelul dispune de cinci tipuri de cazări, pornind de la cea pentru cupluri până la cea de tip tradițional, pentru familii. În total, complexul deține 30 de camere pentru turiști.

Cât despre mâncare, aceasta se află sub atenta observație a chef-ului Joachim Koerper, care deține un restaurant în Lisabona, decorat cu o stea Michelin.

Sursa Foto: www.malhadinhanova.pt

Loire Valley Lodges - Franța

Loire Valley Lodges - Franța

Proiectul Loire Valley Lodges, care își va deschide ușile în iulie, este descris de natură, artă, mâncare și vin sau pur și simplu, stilul franțuesc de a trăi. Toate acestea se vor regăsi în complexul poziționat într-o zonă rurală a Franței.

Inspirat de pandemie, hotelul este unul cât se poate de izolat și este cuprinde recepția, un bar, un restaurant modern și camerele pentru oaspeți. În plus, acesta vine la pachet și cu o grădină mare, dar și cu o piscină.

De asemenea, 18 căsuțe în copaci sunt poziționate de-a lungul celor 300 de acri de pădure, care împrejmuiesc unitatea.

Sursa Foto: loirevalleylodges.com

Massimago Wine Tower - Verona, Italia

Massimago Wine Tower - Verona, Italia

Italia este una dintre cele mai îndrăgite destinații turistice din lume. Iar Massimago Wine Tower o va face să fie și mai căutată decât era până acum.

Hotelul ne duce cu gândul la povestea lui Rapunzel prin arhitectura sa, fiind poziționat în apropiere de Padua. Turnul este deținut de o familie proprietară a unei vinării din Valpolicella, care datează din anii 1.300. Hotelul este înconjurat de un parc, dar și de canale de apă.

De-a lungul timpului, mii de povești au crescut misterul din jurul turnului, fiind numit inclusiv Tunul Răului (Devil Tower). Însă interiorul nu sperie deloc, fiind împărțit în trei camere foarte confortabile și primitoare.

Sursa Foto: massimago.com

Raffles Europejski Warsaw - Varșovia, Polonia

Raffles Europejski Warsaw - Varșovia, Polonia

Deschis în urmă cu 160 de ani, cu o mulțime de povești și o bună bucată de istorie între zidurile sale, Raffles Europejski Warsaw a renăscut în urmă cu un an și jumătate.

Ca toate cele menționate până acum, hotelul este recunoscut prin doza sa de artă. Însă la Raffles, arta este vizibilă fizic. Colecția cuprinde aproximativ 500 de lucrări ale unor artiști polonezi, 120 la număr, inclusiv legenda avangardistă Tadeusz Kantor sau contemporanii Wilhem Sasnal și Monika Sosnowksa.

Hotelul este format din 106 camere și apartamente, decorate în stil clasic polonez, cu podele de stejar înnegrit, cu un colț pentru literatură și băi elegante, îmbrăcate în marmură.

Sursa Foto: www.raffles.com

Haritha Villas + Spa - Hikkaduwa, Sri Lanka

Haritha Villas + Spa - Hikkaduwa, Sri Lanka

Haritha Villas și Spa este unul dintre cele mai luxoase locuri din Sri Lanka, în apropierea Galle.

Vilele atrag prin eleganță și prin spațiul vast, amintind de distanțarea socială (1.235 de metri pătrați, incluzând sufrageria și piscina privată). Totodată, acestea au priveliște spre junglă, ceea ce completează decorul. Camerele se mai identifică și prin tavanele înalte, mobilierul în stil vintage, dar și paturile romantice cu plasă de țânțari.

Accesul la spa-ul luxos se face doar în baza unei consultații în prealabil cu medicul, iar mâncarea provine din grădini sau de la magazinul local de pește.

Sursa Foto: www.harithavillas.com

Sursa foto: www.harithavillas.com