La finalul unui an încărcat, oricine merită momente de răsfăț adevărat! Mai ales partenerii de afaceri, care au făcut eforturi la fel de mari ca tine în toate aceste 12 luni! Sărbătorile care bat la ușă sunt ocazia perfectă pentru a le arăta aprecierea pe care le-o porți și de care, poate, nu ai avut timp să-i asiguri! În loc de propuneri și bugete, de sărbători le poți trimite în dar experiențe inedite! Pentru surprize memorabile, poți miza pe ajutorul FineStore, care în această perioadă are o ofertă variată de coșuri cadou, ce nu vor trece neobservate nici de către cei pretențioși destinatari!

Cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România știe bine că originalitatea și calitatea sunt elementele-cheie în orice business, nu degeaba peste 500.000 de clienți au comandat de la FineStore de-a lungul timpului, așa că poți fi sigur că partenerii tăi de afaceri vor primi un dar aparte! FineStore a pregătit peste 100 de modele de coșuri cadou elegante, pentru toate bugetele și preferințele.

Cadoul perfect, la un click distanță

Dacă până acum, după îndelungi căutări, nu ai găsit cadoul ideal pentru un partener de business de top, este posibil ca un coș cadou denumit sugestiv ʺRoyal Crownʺ să fie exact ceea ce sperai să găsești pentru a-l lăsa efectiv fără cuvinte. Cu un astfel de dar îi vei oferi celui care reprezintă mâna ta dreaptă în companie ocazia să se delecteze cu savoarea absolută a unui Blended Scotch Whisky clasic, creat pentru prima dată la încoronarea Reginei Elisabeta a II-a. Valoarea regală a coșului cadou este amplificată de un spumant imperial, delicii absolut irezistibile, dar și de instrumente de scris de lux, care îi vor fi cu siguranță de ajutor anul viitor, când va noi și profitabile contracte!

Nici cu un coș cadou precum ʺExclusive Tasteʺ, de exemplu, gestul tău nu va trece neobservat! Meritul va fi al celebrei şampanii Moet & Chandon Imperial sau ar putea fi atribuit unui single malt whisky cu buchet fin şi sofisticat. Lor li se adaugă şi un vin roşu intens aromat, fursecuri daneze, panettone, ciocolate ce iau forme diverse şi ceai negru englezesc, pentru o experiență senzorială absolută, ce poate fi împărțită cu toată familia în seara de Ajun, cu gândul la tine.

Pe lângă produse originale, de la branduri românești, cât și din străinătate, mod de prezentare elegant și sofisticat, FineStore asigură și livrare rapidă pe tot teritoriul României. Iar dacă vrei să eviți agitația de sărbători, poți alege, din oferta variată, și cadouri pentru cei dragi sau poți comanda licorile preferate pentru zilele de sărbătoare ce se apropie cu pași repezi!

Pe FineStore găsești tot ce-ți dorești în materie de băuturi alcoolice, de la vin, vodkă, rom, gin, lichior, whisky, tequila, șampanie, coniac și până la băuturi tradiționale, și nu numai! Spor la cumpărături și La mulți ani!

Sursa foto: Fine Store

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri