Petrecerea “Bucureștiul Dansează-Dancing Colors”, parte a evenimentului “Noaptea Dansului” ce va avea loc pe 26 august, aduce un concept nou și vibrant pe scena evenimentelor din oraș, promițând o experiență colorată și plină de energie la sfârșit de vară. Toți cei care vor achiziționa un bilet la petrecere, vor primi o zi gratuită de acces la World Class, cea mai mare rețea de health&fitness din România, dar și o lectie de dans cadou, pentru a se bucura de dans într-un mod nou și captivant.

“Noaptea Dansului”, cel mai mare eveniment de dans din Capitală va aduce laolaltă 40 de școli, studiouri și inițiative de dans, peste 15 stiluri de dans, peste 2000 de dansatori și 30.000 de bucureșteni să danseze împreună pe Calea Victoriei - în cadrul proiectului "Străzi Deschise" al PMB, pe 26 august 2023.

“La World Class, credem în puterea mișcării de a schimba în bine viețile oamenilor. Zi de zi, în cluburile și piscinele World Class din toată țara, facem pași importanți către misiunea noastră de a motiva și inspira mai mulți români să fie mai activi mai des. Ne bucurăm să ne alăturăm unui eveniment vibrant și autentic precum “Noaptea Dansului”, ce reflectă valorile noastre comune și transmite un mesaj puternic despre importanța mișcării pentru sănătate și starea de bine. Prin astfel de evenimente pline de entuziasm, contribuim împreună la crearea unei comunități active, motivate și sănătoase. Pentru World Class, acesta este încă un mod de a sărbători stilul de viață #BeHealthy, de data aceasta în pași de dans. Sperăm că vor petrece alături de noi, în „Noaptea Dansului”, cât mai mulți iubitori ai mișcării, muzicii și distracției” – Horațiu Dumitrescu, World Class Product manager.

"Dancing & Wellness - Noaptea Dansului si World Class” vor pregăti pe data de 26 August un flash-mob dar și o clasă flash de Zumba în stradă, în fața Hotelului Radisson, în imediata apropiere a World Class Downtown - una din primele locații World Class din București. Vă așteptăm să ne mișcăm și să ne bucurăm împreună de dans și de mișcare pe Calea Victoriei", declară Dragoș Samoil, Coordonator Proiect Noaptea Dansului Bucuresti 2023.

Distracția va culmina în cadrul petrecerii “Bucureștiul Dansează-Dancing Colors”, ce va avea loc de la ora 22:00, pe 26 august, în foaierul Sălii Polivalente.
Toți cei care vor achiziționa bilete la petrecerea "Bucureștiul Dansează - Dancing Colors" disponibile în rețeaua iabilet.ro, vor primi gratuit o zi de acces la World Class, cea mai mare rețea de health&fitness din România, dar și o lecție de dans cadou.

Petrecerea "Bucureștiul Dansează - Dancing Colors" este o oportunitate unică de a te conecta cu energia vibrantă a orașului și de a te bucura de o experiență de dans memorabilă într-un cadru captivant, plin de culoare. Participanții sunt așteptați să îmbrace ținute colorate și să își pună în valoare propriul stil unic pe ringul de dans. Fiecare culoare va adăuga o notă specială de veselie și farmec în atmosfera petrecerii. Dansăm și creăm amintiri, pentru că aceasta este magia verii care nu se sfârșește niciodată!

Organizatorii au pregatit o petrecere inedită cu playlisturi ce vor acoperi o varietate de stiluri muzicale din zona pop, rock, disco, funk, hip-hop, electro, hituri românești nostalgice de dans, best of decades (1990-2000, 2000-2010 și 2010 – 2022), latino etc.

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a achiziționa biletele, accesează site-ul oficial noapteadansului.ro și contul oficial Noaptea Dansului pe Facebook și Instagram.

Biletele la petrecerea “Bucureștiul Dansează – Dancing Colors” se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și internațional prin www.kooltix.com și în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Noaptea Dansului este un proiect Creator Media Team, coordonat de Dragoș Samoil și Daniela Samoil Istrate, în parteneriat cu ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și ICR(Institutul Cultural Român). Componenta de artă stradală urbană - dans în stradă – se desfășoară în cadrul proiectului „Străzi deschise – București, Promenadă urbană; realizat de Primăria Capitalei. Parteneri instituționali: ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, Institutul Cultural Român. Sponsor: Vodafone.
Parteneri media: MagicFM, RevistaBiz, HauteCulture, Wall Street, 9AM, Zile şi Nopți, IqAds+Smark, Nine O’Clock, Movienews, Cocor Media Channel, Blitz, Kreatoria.ro. Alți parteneri: Cartierul Creativ, World Class, Asociația Română de Psihoterapie prin Dans și Mișcare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri