Înotătorul român David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 200 m liber, vineri, în prima reuniune a Memorialului ''Marek Petrusewicz" de la Wroclaw (Polonia), în bazin scurt (25 metri), potrivit Agerpres.

Popovici a fost cronometrat cu timpul de 1 min 44 sec 08/100.

Elevul antrenorului Adrian Rădulescu s-a calificat şi în finala de la 50 de metri liber, cu al cincilea timp, 21 sec 93/100. Finala va avea loc vineri seara.

Sâmbătă, David Popovici va mai concura la 100 m liber şi la 50 m fluture.

David Popovici se pregăteşte pentru Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni, din perioada 5-10 decembrie.

Sursa foto: Medlife

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri