Restaurantele care funcţionează în parcurile din Sectorul 1 vor avea programul de activitate până la ora 23:00, după ce autoritatea locală a primit mai multe plângeri din cauza muzicii date la maxim în Parcul Herăstrău în unele cluburi, a anunţat primarul Clotilde Armand, scrie Agerpres.

"Astăzi, printr-o notă internă, am solicitat Serviciului Autorizaţii de Funcţionare şi Servicii Publice din cadrul Primăriei Sectorului 1 ca toate autorizaţiile de funcţionare pentru unităţile comerciale cu activitate de restaurant în parcuri să se elibereze cu program de funcţionare ce nu poate depăşi intervalul orar cuprins între orele 07,00 - 23,00. În cazul autorizaţiilor deja emise cu depăşirea acestui orar am cerut revizuirea în regim de urgenţă a acestora", a scris Armand, pe Facebook.

Ea a precizat că a mai solicitat funcţionarilor să nu mai emită autorizaţii de funcţionare în interiorul parcurilor pentru unităţile comerciale şi de prestări servicii care, prin natura activităţii, pot crea riscuri pentru sănătatea populaţiei sau disconfort comunităţii, prin producerea de zgomot, vibraţii, praf, fum, gaze toxice sau iritante.

"Am motivat această notă în baza prevederilor 'Normelor de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei', aprobate prin ordin al Ministrului Sănătăţii. (...) Eu şi echipa mea apărăm drepturile şi sănătatea locuitorilor şi redăm parcurile comunităţii locale", a adăugat Clotilde Armand.

Sursa foto: Clotilde Armand/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri