Colosseum Mall și Happy Cinema au semnat un acord pentru deschiderea în cursul anului viitor a unui cinematograf premium, cu 5 săli de proiecție și aproximativ 400 de locuri, în centrul comercial din nordul Capitalei.

Investiția bugetată pentru Happy Cinema Colosseum se ridică la 1,4 milioane euro și va aduce în Colosseum Mall o serie de noutăți în termeni de design, facilități și tehnologie.

„Happy Cinema Colosseum este unul din cele mai importante proiecte dezvoltate de noi, atât din punct de vedere al locației, dar și al viziunii inovatoare și al bugetului alocat. Happy Cinema Colosseum este gândit astfel încât clienții să se poată bucura de dotări premium într-un cinematograf modern și inovator. Ceea ce ne dorim este ca spectatorii să simtă că pășesc în lumea magică a vedetelor de cinema.”, declară Ecaterina Mateescu, administrator Happy Cinema.

Pentru cinematograful din Colosseum Mall, Happy Cinema a prevăzut logistică și tehnologie de ultimă generație, de la echiparea și design-ul sălilor de cinema și a holurilor, până la sistemele de proiecție și sunet.

Clasicele scaune de cinema vor fi înlocuite cu fotolii de cinema, iar în sala premium clienții se vor putea bucura de fotolii reclainer. În plus, echipamentele de videoproiecție digitale cu lămpi vor fi înlocuite în acest proiect cu videoproiectoare a căror sursă de lumină este bazată pe tehnologia laser. Nu în ultimul rând, spațiile vor fi astfel gândite încât să găzduiască evenimente private, precum și conținut alternativ, de la teatru până la spectacole variate.

„Ultimii ani au adus o serie de noutăți în ceea ce privește preferințele clienților noștri, iar multe dintre acestea se reflectă în strategia de dezvoltare pe mai departe a centrului comercial Colosseum Mall. Personalizarea, serviciile premium și facilitățile centrate pe experiența offline a clienților noștri reprezintă un deziderat atât pentru noi, cât și pentru partenerii noștri. Proiectul gândit de Happy Cinema se aliniază perfect cu obiectivele noastre și ne bucurăm foarte mult să colaborăm cu acest brand românesc de succes.”, a adăugat Mihai Dinu, General Manager Colosseum Mall.

2023 a fost un an cum mai mulți români în sălile de cinema

Happy Cinema este un brand de cinematografe cu capital 100% românesc, înființat în anul 2012. În prezent Happy Cinema deține o rețea de 8 cinematografe la nivel național.

„2023 a fost anul în care prezența publicului la cinema s-a apropiat de cea din perioada de dinainte de pandemie, dar și anul în care am început dezvoltarea rețelei noastre în afara României. Am inițiat această dezvoltare cu o locație în Republica Moldova și intenționăm o extindere a rețelei în Bulgaria, Serbia și Ungaria.”, a completat Ecaterina Mateescu.

Anual, cinematografele Happy Cinema sunt vizitate de peste 400.000 de clienți. Filmele care au generat anul acesta cel mai mare trafic în cinematografele Happy Cinema sunt Avatar, Barbie și Romina VTM.

Sursa foto: Happy Cinema

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri