Un apartament de 2,5 milioane de euro din centrul Capitalei, mai exact pe strada Dumbrava Roșie, adică în zona Icoanei, a fost scos la vânzare de proprietarul care nu a locuit nicio zi în el.

Apartamentul de lux, listat de Premier Estate, agenție fondată și condusă de Andreea Comșa, are o suprafață de 290 de metri pătrați construiți, din care 250 metri pătrați utili. Apartamentul are trei dormitoare, living, trei băi și, evident, o bucătărie generoasă, complet utilată.

Clădirea în care se află a fost construită în 2022, dar dezvoltatorul a păstrat fațada clădirii vechi „peste care a fost construită”. Apartamentul iese în evidență și prin înălțimea încăperilor, de 3,80 metri înălțime. Există și o mică terasă de 13 mp.

În plus, apartamentul vine cu două locuri de parcare în subteran, o facilitate utilă într-un cartier vechi, unde locurile de parcare la liber nu prea există în zonă.

Totodată, apartamentul este dotat cu încălzire prin pardoseală și climatizare cu ventiloconvectoare.

Apartamentul fusese cumpărat de actualul proprietar (persoană fizică) pentru uz personal, dar nu a fost locuit niciodată.

În rest, fotografiile vorbesc de la sine, iar pentru cei care își doresc un apartament cu mult alb, s-ar putea să fie o alegere simplă, fără să se gândească la renovări, mai ales că apartamentul este nou.

Sursa foto: Premier Estate

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri