Creatorii celor mai apreciate experiențe de festival din Europa au pregătit noul concept de divertisment de la munte, Massif, dedicat celor care iubesc petrecerile, iarna, gașca aceea de prieteni pentru care frigul nu e o problemă, pentru că ei caută o nouă provocare. Poți alege să faci snowboarding sau schi, dar sigur o să ai parte și de distracție și de party. Acest mix complet de experiențe se vrea a fi un fun hub pentru tinerii din România și din Europa.

Fanii drum and bass și dubstep au toate motivele să-și pregătească un outfit cool de festival. Anul acesta în Poiana Brașov vor ajunge, în premieră, cei doi membri ai legendarului proiect Chase & Status.

Cei doi au fost recompensați, pe 26 februarie 2024, cu trofeul la categoria „Producer of the Year” în cadrul Brit Awards 2024. În cadrul galei, eveniment care va avea loc pe O2 Arena, sâmbătă, 2 martie 2024, Chase & Status și Becky Hill, câștigătoare a două premii BRIT la categoria Dance Act, vor susține un show împreună.

Cu peste 15 ani de prezență constantă în industria muzicii electronice, cei doi, Chase & Status, au peste 2 miliarde de stream-uri pe platformele online și 2.6 milioane de albume vândute. Au avut un live care a devenit viral în Boiler Room în 2023 și au lansat un nou album, „2 Ruff, Vol 1”. Noul material discografic Chase & Status a marcat un succes de chart, single-ul „Baddadan”, a stat 15 săptămâni în Top 10 UK Singles Chart și a fost recompensat cu Discul de Aur.

Au fost apreciați la nivel global pentru abordarea inovatoare în producția muzicală și pentru producțiile memorabile precum End Credits" și Blind Faith". Cei doi membri Chase & Status au reușit să facă o conexiune între sound-ul underground și mainstream.

Organizatorii promit o producție care va duce entertainment-ul de iarnă din România la un alt nivel, iar prin proiectul Massif își propun să transforme Poiana Brașov în cea mai dorită și căutată destinație montană de către tinerii din Europa.

Abonamentele pentru prima ediție Massif sunt disponibile pe site-ul bemassif.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri