Într-un peisaj cultural în continuă evoluție, puține spectacole reușesc să atingă un nivel de recunoaștere și admirație globală comparabil cu "Lord of the Dance". După un an de la ultima vizită în București, legendara trupă revine la Sala Palatului cu un nou spectacol, Lifetime of Standing Ovations, consolidând legătura puternică cu publicul român.

„Am fost copleșit să văd interesul cu care am fost primiți la București cu turneul aniversar și mai ales uimit să aflu câte mii de persoane ar mai fi vrut să prindă un loc. Așa că mă bucur să anunțăm că revenim și anul acesta, publicul din România îmi este foarte drag și am simțit românii foarte aproape de noi”, a spus Michael Flatley.

Ansamblul Lord of the Dance nu oferă doar un spectacol. Fiecare reprezentație este o celebrare a artei, un maraton vizual și auditiv care se redefinește cu fiecare intrare pe scenă. Regizat de însuși Michael Flatley și susținut de compozițiile lui Gerard Fahy, show-ul Lifetime of Standing Ovations promite o experiență unică. Costume sofisticate, coregrafii inedite și tehnologii de ultimă oră ce creează efecte vizuale spectaculoase, toate acestea compun o incursiune inedită în lumea dansului irlandez.

Succesul lor remarcabil transcende simpla inovație scenică, fiind ancorat și în legătura profundă cultivată cu audiența. Fiecare reprezentație se transformă într-o narativă captivantă, o escapadă emoțională ce transcende cotidianul spectatorilor. Prin intermediul unei simbioze perfecte între tehnologie de ultimă oră, coregrafie de înaltă precizie și un acompaniament muzical vibrant, spectacolele oferă o incursiune unică și complet imersivă în arta performanței.

Michael Flatley și-a început cariera prin participarea la concursuri de dans tradițional irlandez, a devenit cunoscut pentru capacitatea sa de a inova și a transpune stepul irlandez într-un context modern, accesibil unui public larg. Astăzi, este o figură emblematică nu numai a dansului irlandez, dar a întregii industrii de artă. Creând spectacole ca "Riverdance", "Feet of Flames" și "Celtic Tiger", Flatley a redefinit dansul tradițional irlandez, transformându-l într-un fenomen global. Performanțele sale, caracterizate printr-o combinație de viteză, precizie și emoție, i-au adus un loc bine meritat în Cartea Recordurilor, stabilind un nou standard pentru performanța artistică.

"Lord of the Dance" și Michael Flatley au fost catalizatori în transformarea dansului irlandez dintr-o tradiție etnică într-un fenomen cultural global. Prin spectacolele sale, Flatley a demolat barierele convenționale, integrând elemente de spectacol modern în structura rigidă a dansului tradițional irlandez. Această abordare a deschis calea către o nouă eră în care dansul irlandez este apreciat nu doar pentru aspectul său cultural, ci și ca formă de artă.

Renumele lui Flatley și al creațiilor sale artistice transcende barierele culturale, un fapt subliniat de popularitatea constantă de care se bucură în toate colțurile lumii. "Lord of the Dance", sub îndrumarea sa, a ajuns să fie unul dintre cele mai apreciate spectacole la nivel global, adunând laude și recunoaștere internațională. Încă de la premiera sa remarcabilă, spectacolul a captivat inimile a peste 60 de milioane de spectatori din peste 50 de țări, datorită abilităților excepționale ale celor 40 de dansatori irlandezi de top. Prin urmare, acesta s-a impus ca una dintre cele mai prestigioase și recunoscute producții de dans pe plan internațional și din istorie.

Pe 21 mai 2024, publicul român are ocazia de a face parte din această celebrare a talentului, pasiunii și inovației la Sala Palatului din București. Au mai rămas mai puțin de 1000 de bilete disponibile, iar prețurile accesibile, începând de la 99 lei și ajungând până la 599 lei pentru experiența VIP, fac din acest spectacol o oportunitate unică pentru fanii Lord of the Dance, dar nu numai. Biletele sunt disponibile pentru achiziție pe iabilet.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri