HBO Go se lanseaza in Romania

HBO Central Europe, unul dintre cei mai mari furnizori de canale de televiziune premium in Europa Centrala si de Est, lanseaza HBO Go, un serviciu broadband de video on demand, dedicat abonatilor HBO Romania si accesibil de pe un computer conectat la Internet.

Introducerea serviciului HBO Go in Romania vine la scurt timp dupa lansarea acestuia in Polonia si in regiunea Adria (Serbia, Slovenia si Bosnia si Hertegovina) si face parte dintr-o strategie mai ampla de introducere a serviciului HBO Go in toate tarile din Europa Centrala si de Est.

Initial, HBO Go va fi disponibil numai clientilor Ines Group, care ofera primul serviciu IPTV comercial din Romania, distribuit pe o retea de fibra optica privata si securizata, folosind o conexiune FTTH (Fiber-To-The-Home). Serviciul Ines IPTV este disponibil in Bucuresti si orasul Voluntari-Ilfov.

Noul serviciu va fi accesibil numai utilizatorilor de internet broadband care sunt abonati ai canalelor oferite de HBO (pachetul MAXPAK).

HBO, lider pe piata canalelor premium din America, s-a lansat in Europa Centrala in 1991. HBO Romania s-a lansat in 1997 ca primul canal pay-TV din Romania cu subtitrare integrala in limba romana.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri