HBO Central Europe, unul dintre cei mai mari furnizori de canale de televiziune premium in Europa Centrala si de Est, lanseaza HBO Go, un serviciu broadband de video on demand, dedicat abonatilor HBO Romania si accesibil de pe un computer conectat la Internet.
Introducerea serviciului HBO Go in Romania vine la scurt timp dupa lansarea acestuia in Polonia si in regiunea Adria (Serbia, Slovenia si Bosnia si Hertegovina) si face parte dintr-o strategie mai ampla de introducere a serviciului HBO Go in toate tarile din Europa Centrala si de Est.

Initial, HBO Go va fi disponibil numai clientilor Ines Group, care ofera primul serviciu IPTV comercial din Romania, distribuit pe o retea de fibra optica privata si securizata, folosind o conexiune FTTH (Fiber-To-The-Home). Serviciul Ines IPTV este disponibil in Bucuresti si orasul Voluntari-Ilfov.

Noul serviciu va fi accesibil numai utilizatorilor de internet broadband care sunt abonati ai canalelor oferite de HBO (pachetul MAXPAK).

HBO, lider pe piata canalelor premium din America, s-a lansat in Europa Centrala in 1991. HBO Romania s-a lansat in 1997 ca primul canal pay-TV din Romania cu subtitrare integrala in limba romana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri