"Din discutiile pe care le am (inclusiv pe blog) constat cu amaraciune ca foarte putini inteleg diferentele in plan economic ale diferitelor orientari doctrinare. Confuzia care domneste la ora actuala (nu numai in Romania) cu privire la ce inseamna un partid / politica de dreapta sau de stanga a apropiat periculos de mult pe toti cei care guverneaza de un interventionism falimentar in plan economic (si care pana la urma a stat la baza crizei actuale)", scrie Cristian Paun pe blogul sau. Citeste un articol despre socialismul utopic si capitalismul “ticalos”.

Exporturile au mers bine si in iulie, dar ritmul anual de crestere incetineste vizibil, scrie businessday.ro. in luna iulie 2011, exporturile FOB au insumat 3.78 miliarde euro, iar importurile CIF au insumat 4.41 miliarde euro, in crestere cu 11,5%, respectiv 9,1% fata de iulie 2010, conform datelor INS.

Pe blogul sau, Manafu prezinta un studiu despre angajatii in social media din Romania. "Pentru Webstock 2011, am creat un micro-eveniment de jumatate de zi dedicat practicienilor in social media din Romania. Ideea a pornit de la un grup special creat pe LinkedIn la care au aderat deja foarte multi oameni si de la sondajul “State of Social Media Employment”, anuntat ieri de PortalHR, Evensys si subsemnatu.", scrie acesta.

Citeste si:

Pe riscograma.ro gasim un articol pe tema "Abia acum a venit vremea imprumuturilor in franci". Decizia Bancii Nationale a Elvetiei de-a impune un prag dur de 1,2 franci pentru un euro inchide usa seifului elvetian in care se refugiau capitalurile inspaimantate. In schimb, deschide cripta din care o vreme se va revarsa o specie rar-cunoscuta: banii zombie. O vreme, ei vor cutreiera tot intinsul pietelor financiare, fara ca nimeni sa le poata face vreun rau. Insa la sfarsit va trebui sa se intoarca de unde au venit, cu toata prada pe care vor fi reusit s-o adune.