Dragos Stanca isi intreaba cititorii blogului daca mai crede cineva ca printul asa cum este astazi nu va muri?

“Cu dedicatie speciala pentru cei care mai cred ca inventez povestea cu copilul venit acasa, uimit ca alfabetul incepe cu “A” nu cu “Q” [de unde si ideea de branding Q2M”, afirma antreprenorul online.

Legenda spune ca una dintre intrebarile de la faimoasele interviuri de angajare ale Google ar suna cam asa: “Esti capitan pe o corabie de pirati s trebuie sa imparti prada astfel incat sa ramai cu o parte cat mai mare, dar sa supravietuiesti unui vot democratic”. Cel mai simplu raspuns acceptat este “Impart toata prada cu jumatate din echipaj”. E irelevant care jumatate, scrie blogul Riscograma.

Vedeti continuarea “legendei”.

Citeste si:

Razvan Pascu spune ca Whiteland, jucator pe piata produselor alimentare din Romania, cu o cifra de afaceri anuala de aproape 100 de milioane de euro, a lansat magazinul online eWhiteland.ro. Compania este distribuitorul branzei topite de la Hochland.

In septembrie 2011, potrivit portalului imobiliare.ro, chiria medie solicitata de proprietari pentru o garsoniera a ramas practic constanta comparativ cu septembrie 2010, in timp ce preturile au scazut cu 2,1%, insa pe segmentul apartamentelor cu doua si trei camere. Practic, in ultimul an, pretul pe metru patrat a crescut de la echivalentul a 2,56 chirii medii lunare, la 2,67 chirii in cazul apartamentelor vechi cu doua camere, si de la 1,75 la 2,1 in cazul apartamentelor vechi cu trei camere. Pe segmentul garsonierelor, raportul “pret pe mp/chirie” a ramas constant in jurul valorii de 4, scrie Businessday.