Branzas, prima agentie romaneasca de consultanta in branding si design, si Interbrand, liderul international in consultanta de brand, sunt parteneri exclusivi in Romania. Parteneriatul are la baza atat punctele de vedere comune in branding si design, cat si o colaborare de durata, cu proiecte aflate in desfasurare in Romania.

Ca partener, Interbrand va beneficia de cunostintele si experienta locala Branzas, iar agentia romaneasca va avea acces la peste 30 de ani de experienta in brandingul international. Parteneriatul a fost semnat intre Branzas si Interbrand Zintzmeyer & Lux, divizia Interbrand din Zrich, care activeaza in Germania, Elvetia si Europa de Est.

Parteneriatul prevede colaborarea celor doua organizatii pe proiecte dezvoltate in Romania si alte zone din piata est-europeana. Pentru clientii Branzas si Romania in general, acesta inseamna acces la instrumentele originale Interbrand, ca Brand Valuation sau Brand Platform. Clientii Interbrand, pe de alta parte, vor beneficia de cunoastere aprofundata a pietei si experienta locala, precum si de prezenta unei echipe recunoscute la fata locului. "Brand Valuation, instrumentul de evaluare financiara si management dezvoltat de catre Interbrand, este un adevarat standard international, utilizat de mai mult de 400 de companii prestigioase din peste 35 de tari. Este recunoscut de autoritati fiscale, Burse de valori, Curti de justitie, banci, consultanti financiari sau universitati.

Prin instrumente profesionale exact ca acesta, parteneriatul nostru cu Interbrand va deschide drumul pentru proiecte de branding in Romania, la cele mai inalte standarde internationale", declara Bogdan Branzas, Creative Director si CEO al Branzas.

"In timp ce scena internationala a consultantei de brand trece printr-un proces pronuntat de reorganizare, Interbrand urmareste cu atentie evenimentele din Europa de Est.

Tari cum este Romania au multe branduri in crestere si un numar semnificativ de branduri puternice, care sunt gata sa iasa pe piata internationala. Noi vrem sa fim cei care le ajuta sa o faca. Acesta este avantajul nostru principal in parteneriatul cu Branzas: pozitia lor cheie de cunoscatori ai unei piete in dezvoltare", comenteaza Jrgen Husler, Chief Executive Officer, Interbrand Zintzmeyer & Lux. Fondata in 1974, Interbrand are mai mult de 30 de birouri in peste 20 de tari din toata lumea si clienti dintre cei mai prestigiosi: BMW Group, Deutsche Telekom, TUI, Unilever Bestfood, Loewe, Fortis, AT&T, IBM, Nikon and Procter & Gamble. Branzas, fondata in 1994 in Cluj-Napoca, este prima agentie de consultanta in branding si design infiintata in Romania. Primul brand pe care l-a creat a fost Ursus, in 1995.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri