Mihnea Maruta, cel care intre 2007 si 2008 a fost redactor sef la Cotidianul, ocupa din august aceeasi pozitie la Adevarul. Grigore Cartianu, actualul redactor-sef, va fi numit director editorial al ziarului si al Editurii Adevarul Holding. De asemenea, va continua sa publice un editorial zilnic in paginile de opinie ale publicatiei, conform unui comunicat de presa al trustului de presa.
Mihnea Maruta a fost redactor sef al publicatiilor "Clujeanul" si "Ziarul Clujeanului", intre octombrie 2003 si aprilie 2006, iar din aprilie 2007 si pana in aprilie 2008 a condus redactia ziarului bucurestean "Cotidianul. Din septembrie anul trecut a lucrat pentru oradecluj.ro.

"Schimbarile la nivelul conducerii ziarului "Adevarul" survin din necesitatea unei mai bune adaptari la cerintele cititorilor, a improspatarii continutului, lucruri identificate de catre echipa editoriala si manageriala de mai mult timp”, a declarat Peter Imre, directorul general al Adevarul Holding, compania care detine ziarul Adevarul.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Global Records alocă 125.000 de euro pentru lupta contra COVID-19
Setari Cookie-uri