Incepand de astazi comunitatea celor care folosesc zilnic serviciile Comunicatedepresa.ro, de publicare, gazduire, distributie si monitorizare de comunicate de presa, a trecut pragul de 10.000.
Chiar daca este perioada vacantelor cresterea constanta a numarului celor care utilizeaza zilnic Comunicatedepresa.ro s-a mentinut si in luna august, se mentioneaza intr-un comunicat al companiei. äPe langa numarul semnificativ al celor care aleg sa utilizeze zilnic serviciile noastre vreau sa remarc si profilul utilizatorilorö declara Alin Zainescu, General Manager, New Media Agency.

äSunt foarte multi jurnalisti din toata tara si care acopera toate tipurile de media. Serviciile noastre sunt utilizate cu succes de foarte multi profesionisti din zona marketing/comunicare atat din organizatii mari, multinationale dar si din companii autohtone mici care au inteles puterea Internetului ca mediu de comunicare. Ne bucura fara indoiala si numarul mare de abonati (un numar echivalent cu tirajul unui ziar de afaceri) dar mai ales ne bucura reactia pozitiva primita de la utilizatori si mai ales de la cei mai putin increzatori in utilizarea Internetuluiö.

In cei doi ani de activitate, Comunicatedepresa.ro a atras un numar de peste 10,000 de utilizatori, pe categorii: 2,053 de companii, institutii publice sau organizatii nonguvernamentale, 824 de jurnalisti din media centrala si locala, 295 de agentii de publicitate si relatii publice, peste 7,137 de utilizatori provenind din cele mai diverse medii. In aceasta perioada, au fost publicate, distribuite si monitorizate 8,375 comunicate de presa prin intermediul a 18,719,827 alerte trimise prin e-mail.

Comunicatedepresa.ro este un proiect al companiei de relatii publice New Media Agency, dezvoltat in parteneriat cu compania Senior Software si este rezultatul intalnirii dintre necesitatile si cerintele actuale ale activitatilor de comunicare si raspunsurile tehnologiei moderne bazate pe mediile interactive. In perioada imediat urmatoare, Comunicatedepresa.ro va lansa noi servicii, din dorinta de a pune la dispozitia comunitatii specialistilor in comunicare, relatii publice, marketing si a jurnalistilor modalitati inteligente si eficiente de a comunica in mediile virtuale.

New media Agency este o companie de relatii publice ce pune la dispozitia mediului de afaceri si institutional din Romania modalitati de comunicare inovatoare, bazate pe principii clasice si tehnologii moderne. Printre proiectele implementate se numara si lansarea primului serviciu de relati publice online din Romania dedicat in exclusivitate publicarii, gazduirii, distributiei si minitorizprii de comunicate de presa - www.comunicatedepresa.ro.

Senior Software este o companie specializata pe servicii de dezvoltare software de tip ERP (Gestiune, Contabilitate, Salarizare, CRM) si construire de identitate web (strategie de prezenta pe Internet, web design si promovare neconventionala). in portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint, platforma .NET., SQL Server) cat si dezvoltare de software in mediu open-source (PHP/MySQL in mediu Linux). Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Solvay Pharmaceuticals, Eurosoft Spa (Italia), Danone PDPA, Brau Union Romania, Centreville Bucharest, Stryker Corp., Romsoft, Sipro Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si