Tommy Cash, controversatul artist care anul trecut a mixat o manea la Electric Castle si a fost interzis de la festival, revine in Bontida. Organizatorii EC i-au cerut scuze artistului si au confirmat ca Tommy Cash se alatura line-up-ului editiei din acest an.

"Nimeni nu ar trebuit judecat pentru preferintele muzicale. Muzica trebuie sa uneasca oamenii, nu sa ii dezbine", este unul dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a festivalului Electric Castle.

De Valentine's Day, organizatorii au decis sa anunte reintoarcerea lui Tommy Cash la Electric Castle dupa ce practic l-au interzis anul trecut. In social media au aparut tot mai multe postari EC prin care organizatorii isi cereau scuze, il rugau sa vina inapoi sau sa dea semn. Toate mesajele aveau o tenta amuzanta si nu mentionau numele lui Tommy Cash pana cand organizatorii au confirmat "impacarea" cu Tommy Cash.

In cea de-a treia noapte a festivalului de muzica Electric Castle, anul trecut, publicul a avut parte de un moment neasteptat din partea artistului Tommy Cash, care a inclus in repertoriul sau o manea cantata de Adrian Minune. Oficialii Electric Castle au anuntat ulterior ca aceasta a fost ultima reprezentatie a artistului in festival.

Oficialii Electric Castle au anuntat ulterior ca aceasta a fost ultima reprezentatie a artistului in festival. "Multumim, Tommy Cash! Pentru ultima ta reprezentatie la Electric Castle", se arata intr-un mesaj publicat pe contul festivalului de pe reteaua de socializare online Facebook.

Tomas Tammemets, cunoscut pe scena ca Tommy Cash, este rapper si artist estonian. El a fost protagonistul unui moment inedit cu melodia ”Asa sunt zilele mele” a lui Adrian Minune la Electric Castle dupa ce anul trecut, la Neversea, festivalul de muzica din Constanta, Salvatore Ganacci a mixat aceeasi manea a lui Minune.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri