Tempo a preluat contul West Park prin incheierea unui parteneriat pe termen lung cu dezvoltatorul proiectului, Rom-Canada Group. Agentia a fost selectata in urma unui pitch organizat in 2006 si asigura, incepand din 2007, servicii integrate de comunicare ATL, BTL si PR.

West Park lansat la inceputul anului 2006 este cel mai mare proiect rezidential din vestul capitalei, care va cuprinde 19 cladiri de locuinte cu 8 si 10 etaje, precum si facilitati ce satisfac un stil de viata contemporan: piscina, mini-market, gradinita, sala de fitnes si parc. West Park totalizeaza 125,000 mp de spatiu construit iar primele apartamente vor fi livrate proprietarilor in primavara anului 2008. Proiectul consta in trei faze de executie si reprezinta o optiune pentru clasa de mijloc din Romania, respectand cele mai exigente standarde de proiectare si constructie a locuintelor. Dezvoltatorii proiectului construiesc in prezent peste 15,000 de apartamente in Europa Centrala si de Est si intentioneaza sa creasca investitiile pe piata din Romania, anunta un comunicat al agentiei.

Rom-Canada Group este compania care dezvolta West Park si membra a consortiului BSG Investments & B.S.R. Europe Ltd. BSG Investments este un investitor cu 25 de ani de practica prezent in domeniul imobiliar, in sectorul extractiei de minereuri naturale, dar si pe pietele de capital. Cifra de afaceri totala a grupului este de 3,5 miliarde de dolari.

B.S.R. Europe Ltd. este o companie infiintata in urma cu 40 de ani care dezvolta proiecte imobiliare in Europa, Statele Unite ale Americii si Israel. Compania a dezvoltat proiecte imobiliare care insumeaza o surafata de 1.58 milioane de metri patrati si este prezenta in 8 tari din Europa Centrala si de Est. Compania B.S.R. Europe Ltd. are in curs de dezvoltare 9,100 de unitati locative, din care 1,500 au fost deja contractate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri