Farse și orori (Prank Encounters) - 1 aprilie

Farse și orori (Prank Encounters) - 1 aprilie

Avându-l drept gazdă pe Gaten Matarazzo (Stranger Things), fiecare episod al acestei emisiuni cu farse înfricoșătoare și amuzante poartă câte doi necunoscuți în călătoria-surpriză a vieții lor. Totul se desfășoară normal până când cărările li se întâlnesc și misiunile lor de o zi se transformă în surprize cu elemente supranaturale, în care groaza se combină cu amuzamentul. Farse și orori este cea mai elaborată emisiune cu farse filmate cu camera ascunsă realizată vreodată.

Profa de nunți (The Wedding Coach) - 7 aprilie

Profa de nunți (The Wedding Coach) - 7 aprilie

Domnișoare de onoare, socri și decorațiuni! Nunțile sunt un minunat prilej de sărbătoare, însă, în ciuda informațiilor prezentate de revistele pe această temă, planificarea unui asemenea eveniment nu este tocmai o fericire! După ce abia a reușit să ajungă până la altar la propria nuntă, comediana Jamie Lee pornește într-o misiune amuzantă și emoționantă de a ajuta diverse cupluri să supraviețuiască stresului provocat de așteptările, adesea nerealiste, legate de mărețul eveniment. Având alături câte un nou comedian în fiecare episod, Jamie intervine atât înainte, cât și după ziua nunții, oferind o perspectivă realistă asupra industriei organizării de nunți, înăbușind dramele prin care trec cuplurile respective și ajutându-le astfel să se concentreze asupra imaginii de ansamblu.

Cel mai mare jaf de obiecte de artă din istorie (This is a Robbery) - 7 aprilie

Cel mai mare jaf de obiecte de artă din istorie (This is a Robbery) - 7 aprilie

Cel mai mare jaf de obiecte de artă din toate timpurile a avut loc în anul 1990, în weekendul în care se sărbătorea ziua Sfântului Patrick, când o serie de lucrări celebre, în valoare de peste jumătate de miliard de dolari, semnate de Rembrandt, Vermeer și alții au fost furate din muzeul Isabella Stewart Gardner din Boston. Acest serial documentar cu patru părți, regizat de Colin Barnicle prezintă indiciile, impasurile, progresele și speculațiile din cadrul investigației legate de acest mister încă neelucidat.

Noapte în paradis (Night in Paradise) - 9 aprilie

Noapte în paradis (Night in Paradise) - 9 aprilie

O poveste despre un bărbat urmărit de gangsteri și o femeie care și-a pierdut voința de a trăi.

Forța Tunetului (Thunder Force) - 9 aprilie

Forța Tunetului (Thunder Force) - 9 aprilie

Într-o lume în care superrăufăcătorii apar la tot pasul, două prietene din copilărie acum înstrăinate fac din nou echipă după ce una dintre ele găsește o metodă care le oferă superputeri pentru a-și putea proteja orașul.

Tată, nu mă face de rușine! (Dad stop embarrassing me!) - 14 aprilie

Tată, nu mă face de rușine! (Dad stop embarrassing me!) - 14 aprilie

Burlac și om de afaceri de succes, Brian Dixon (Jamie Foxx), devine brusc tată cu normă întreagă pentru Sasha, fiica sa adolescentă (interpretată de Kyla-Drew). Hotărât să fie un tată cât mai bun, Brian are nevoie de tot ajutorul pe care îl poate primi de la propriul tată (David Alan Grier) și de la sora sa (Porscha Coleman). La rândul ei, Sasha are nevoie de ajutor ca să învețe cum să se descurce cu noua sa familie iubitoare și haotică. Plin de candoare și umor, serialul Tată, nu mă face de rușine! este inspirat din relația reală a lui Foxx cu fiica sa Corinne Foxx, care este și producătoare executivă a serialului. Acest sitcom filmat cu mai multe camere reprezintă o nouă colaborare a lui Foxx cu realizatorul Bentley Kyle Evans (The Jamie Foxx Show), regia fiind semnată de Ken Whittingham (black-ish).

La bine și la greu (Ride or Die) - 15 aprilie

La bine și la greu (Ride or Die) - 15 aprilie

Născută și crescută într-o familie bogată, Rei (Kiko Mizuhara) nu a dus niciodată lipsă de nimic. Într-o zi, primește vești de la Nanae (Honami Sato), de care fusese îndrăgostită în liceu, iar cele două femei se reîntâlnesc pentru prima dată după zece ani. Însă bucuria lui Rei este de scurtă durată, ea fiind șocată să descopere că Nanae este plină vânătăi și victima violenței soțului ei. În momentul în care Nanae îi mărturisește că se simte încolțită și se teme pentru propria viață, Rei îi spune: „Dacă așa stau lucrurile, soțul tău ar trebui să dispară.” Auzind aceste cuvinte, Nanae murmură: „În cazul ăsta, îl omori tu pentru mine?“ După ce Nanae o determină pe Rei ca, din dragoste pentru ea, să-i ucidă soțul, începe povestea evadării lor lipsite de țintă...

Viața în culori (Life in color) - 22 aprilie

Viața în culori (Life in color) - 22 aprilie

Un documentar de 3 episoade ce folosește o tehnologie revoluționară de filmat pentru a arăta publicului felul în care animalele folosesc culorile, unele dintre ele invizibile ochiului uman.

Shadow and Bone - 23 aprilie

Shadow and Bone - 23 aprilie

Bazat pe romanele de mare succes internațional din universul Grisha, semnate de Leigh Bardugo, Shadow and Bone este povestea unei lumi sfâșiate de război, în care o simplă luptătoare orfană, pe nume Alina Starkov, dezlănțuie o putere extraordinară, care ar putea fi cheia pentru eliberarea patriei ei. Sub iminenta amenințare din partea Faliei Umbrei, Alina este smulsă din universul pe care îl cunoaște pentru a se antrena în cadrul unei armate de elită numită Grisha și compusă din soldați magici. Însă, în timp ce se străduie să învețe să-și controleze puterea, Alina descoperă că, uneori, aliații pot fi și dușmani și că nimic din această lume extraordinară nu este ceea ce pare. În joc se află tot felul de forțe periculoase, printre care un grup de criminali carismatici, iar magia nu îi va fi suficientă pentru a supraviețui. Shadow and Bone este o producție Netflix de la 21 Laps Entertainment, cu Jessie Mei Li (Alina Starkov), Archie Renaux (Malyen Oretsev), Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej), Kit Young (Jesper Fahey) și Ben Barnes (generalul Kirigan) în rolurile principale.

Cele auzite și văzute (Things Heard & Seen) - 29 aprilie

Cele auzite și văzute (Things Heard & Seen) - 29 aprilie

Un cuplu din Manhattan se mută într-un cătun istoric din Hudson Valley și descoperă că în căsnicia lor pătrunde un întuneric îngrozitor, care rivalizează cu istoria noului lor cămin. Bazat pe apreciatul roman semnat de Elizabeth Brundage.