Reteaua de publicitate Ashley Worldgroup, prezenta in Romania prin agentiile Cohn & Jansen / Ashley & Holmes si United Media, estimeaza un profit, in 2007, in Romania, de 20 de milioane de euro din media, a declara pentru NewsIn, Dimitris Tranakas, regional director al companiei.

Dana Bulat, general manager al agentiei United Media, care reprezinta partea de media a Ashley Worldgroup in Romania, estimeaza si ea pentru 2007 un profit de aproximativ 20 - 25 de milioane de euro.

De curand, United Media a castigat bugetul media Germanos, achizitionat de operatorul de telefonie mobila Cosmote. Astfel, compania va gestiona un buget cumulat Germanos - Cosmote de peste 10 milioane de euro, potrivit estimarilor NewsIn.

Reteaua independenta de publicitate din Europa de sud-est Ashley Worldgroup a inregistrat, in 2006, incasari totale de 190 de milioane de euro si estimeaza o crestere a incasarilor in 2007 de pana la 245 de milioane de euro.

Reteaua Ashley Worldgroup a mai anuntat si numirea in functia de vicepresedinte si CEO al Ashley Worldgroup a lui David Warden. Acesta a lucrat timp de 18 ani in SUA, in cea mai mare parte in cadrul Ogilvy, dupa care s-a alaturat echipei McCann in anul 1992, unde a condus biroul din New York. in 1994, a revenit in Marea Britanie, tara sa natala, unde a lucrat ca presedinte McCann la nivel local.

"Forta si competitivitatea noastra au la baza flexibilitatea, viteza si atentia pe care o acordam nevoilor clientilor nostri la nivel local, urmand modelul 'think global, act local'", a declarat Makis Seriatos, presedinte al Ashley Worldgroup.

Reteaua Ashley Worldgroup, infiintata in 1989, ofera servicii complete de marketing si publicitate in Europa de sud-est prin intermediul a 13 filiale. Printre clientii cei mai importanti din regiune se numara Cosmote, AMC, Globul, Alpha Copy - Nokia si Greek National Tourism Organization.

In Romania, Ashley Worldgroup este prezenta de un an si opereaza prin agentiile Cohn & Jansen / Ashley & Holmes si United Media si se ocupa de conturi precum Cosmote, Germanos, Mobexpert, Durex, Alka, La Fantana, Garanti Bank, Romstol-Leasing, La Dorna, Scholl, Kyros group, World Vision, Audi si Honda.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri