Grupul francez de servicii de comunicare Publicis, al patrulea ca marime din lume, a anuntat joi o crestere a veniturilor de 6,5% in primul trimestru al anului 2007, fata de aceeasi perioada din 2006, si ca valoarea acestora a atins 1,06 miliarde de euro.

Publicis estimeaza, pentru 2007, o crestere a vanzarilor de aproximativ 5%, iar pentru 2008 compania se asteapta la o crestere a profitului operational cu 16,7%, potrivit Reuters, citat de NewsIn.

Reprezentantii Publicis au mai anuntat ca noua achitie a grupului, agentia americana specializata in comunicarea web Digitas, se integreaza foarte bine, iar venitul acesteia a crescut in primul trimestru al anului cu 16,8%, fata de aceeasi perioada din 2006. Digitas a fost achizitionata la inceputul anului pentru aproximativ 1,3 miliarde de dolari.

Publicis a mai cumparat in acest an si compania americana de consultanta The McGinn Group, agentia chineza Yong Yang si agentia americana de servicii farmaceutice Pharmagistics.

Publicis este al patrulea grup de servicii de comunicare din lume. El este prezent in Romania prin Publicis Romania, Leo Burnett & Target, Saatchi & Saatchi (servicii de publicitate), Opti Media, Zenith Media, Starcom si Starlink (servicii media). Grupul detine clienti precum Altex, BRD si Ursus Breweries.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Cati romani folosesc functia de cautare vocala