Grupul francez de servicii de comunicare Publicis, al patrulea ca marime din lume, a anuntat joi o crestere a veniturilor de 6,5% in primul trimestru al anului 2007, fata de aceeasi perioada din 2006, si ca valoarea acestora a atins 1,06 miliarde de euro.

Publicis estimeaza, pentru 2007, o crestere a vanzarilor de aproximativ 5%, iar pentru 2008 compania se asteapta la o crestere a profitului operational cu 16,7%, potrivit Reuters, citat de NewsIn.

Reprezentantii Publicis au mai anuntat ca noua achitie a grupului, agentia americana specializata in comunicarea web Digitas, se integreaza foarte bine, iar venitul acesteia a crescut in primul trimestru al anului cu 16,8%, fata de aceeasi perioada din 2006. Digitas a fost achizitionata la inceputul anului pentru aproximativ 1,3 miliarde de dolari.

Publicis a mai cumparat in acest an si compania americana de consultanta The McGinn Group, agentia chineza Yong Yang si agentia americana de servicii farmaceutice Pharmagistics.

Publicis este al patrulea grup de servicii de comunicare din lume. El este prezent in Romania prin Publicis Romania, Leo Burnett & Target, Saatchi & Saatchi (servicii de publicitate), Opti Media, Zenith Media, Starcom si Starlink (servicii media). Grupul detine clienti precum Altex, BRD si Ursus Breweries.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri