Brandstalk are un nou group account diector

Roxana Gigirtu s-a alaturat recent agentiei Brandstalk in calitate de Group Account Director, aducand cu sine peste opt ani de experienta in domeniile mass-media si publicitate.

Roxana a absolvit Facultatea de Jurnalistica din cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj, pentru ca apoi sa se alature colegilor din presa scrisa pentru o perioada de doi ani. Cariera in domeniul publicitatii si-a construit-o in cei peste patru ani de experienta in cadrul unei multinationale din Romania si in alti doi petrecuti in cadrul celei mai mari agentii de publicitate din Ottawa, Canada – Acart Communications.

„Venirea la Brandstalk este o continuare fireasca a maturizarii mele profesionale. Mi-am dorit sa lucrez intr-un mediu profesionist, dar si haios, iar Brandstalk mi-a oferit ceea ce imi doream, in momentul in care imi doream acest lucru: creativitate, un portofoliu de „valued clients”, echipa multi-disciplinara”, spune Roxana. „Mai cred ca ceea ce nu te omoara te face mai puternic, iar cei opt ani petrecuti intr-un domeniu atat de dinamic, cu siguranta m-au intarit pentru provocarile care ma asteapta mai departe”, adauga ea.

Roxana a acumulat experienta pe o gama vasta de clienti, de la consumer goods (in perioada de lucru in Romania), la conturi cu profil guvernamental in perioada in care a lucrat in Canada. Cand nu coordoneaza conturile agentiei, Roxanei ii place sa citeasca, sa asculte muzica sau sa se plimbe.

Agentia Brandstalk, membra the group, a fost infiintata in anul 2005 si a inregistrat anul trecut o crestere a cifrei de afaceri cu 55% fata de anul precedent. Brandstalk a castigat conturi importante, ajungand sa detina in prezent un portofoliu semnificativ de clienti locali si internationali si s-a numarat printre agentiile finaliste in cadrul Effie Awards 2007, sectiunea servicii financiare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri