Cei trei “B” s-au reunit pentru a forma din nou o echipa de succes!
Dupa ce anul trecut Brands&Bears a castigat licitatia organizata de BIC (Romania) Marketing & Distribution SRL pe categoriile Brichete si Lame de ras, anul acesta ursii au lovit din nou: la dubla licitatie organizata, Brands&Bears a fost aleasa agentia care va reprezenta BIC® pe ambele categorii: Papetarie si Lame de ras.

Rezultatul licitatiei pe categoria Lame de Ras a fost anuntat pe 1 aprilie, prilejuind astfel o serie de "pacaleli" din partea ambelor tabere, in final totul terminandu-se cu rasete si distractie...

Echipa Brands&Bears care lucreaza la acest proiect este formata din Fodolica Andrei - Copywriter, Cosmin Nasui - Art Director, Sonia Vlad - Account Executive si Emanuel Grigorcea - Client Service Director.

"Este o adevarata placere sa lucrezi pentru un brand premium care pune accentul pe spiritul modern si pe valorile actuale" au fost de acord toti membrii echipei Brands&Bears implicati in acest proiect, care a necesitat o munca intensa, rasplatita in final prin castigarea celor doua licitatii... "Totul e bine cand se termina cu BIC®" putem concluziona.
BIC&Brands&Bears anunta o vara Ingenioasa&Incredibila&Incendiara!


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si