Trilulilu, platforma romaneasca de partajare de fisiere video, imagini si audio, asemanatoare YouTube, are un nou actionar majoritar, in persoana omului de afaceri de origine franceza Alexis Bonte, care detinea un procent de 10% din actiunile Trilulilu, arata compania.

Prin intermediul unui vehicul de investitii detinut de familia sa, Bonte a facut o noua investitie in valoare de 300.000 euro in Trilulilu, achizitionand totodata un pachet de 41% din actiuni, pe baza unei evaluari de 2,5 milioane euro a proiectului.

Astfel, Alexis Bonte devine noul actionar majoritar, detinand 51% din companie. Trilulilu va functiona in continuare sub forma juridica de societate pe actiuni.

Alexis Bonte se va alatura board-ului Trilulilu in functia de presedinte, aducandu-si aportul pe partea de business si strategie de dezvoltare a brand-ului, echipa executiva ramanand neschimbata.

Trilulilu este primul site romanesc de sharing (partajare de fisiere video, imagini si audio). Site-ul a fost lansat oficial in 22 ianuarie 2007.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »



Citeste si
Setari Cookie-uri