Incepand cu 5 iunie 2008, Media Direction a decis sa renunte la serviciile lui Razvan Varabiescu, Managing Director. Aceasta decizie a fost luata de comun acord, in urma unor deficiente constatate in desfasurarea activitatii.

Atributiile lui Razvan Varabiescu sunt preluate de Nicoleta Padure cu suportul Norei Marcovici, CEO BBDO Group Romania. Nicoleta Padure are cinci ani de experienta la Prima TV in managementul vanzarilor si al productiilor locale, doi ani la SBS Radio ca director de vanzari si trei ani de management general al Cupon Pro, companie de trade marketing si in-store media.

“Aceasta schimbare va imbunatati modul de operare, serviciile, transparenta si structura actuala a echipei si va consolida pozitia de lider pe piata a Media Direction”, anunta compania.

Media Direction a fost infiintata in anul 2001 si este agentia de media a grupului BBDO, parte a retelei internationale de comunicare Omnicom. Media Direction ofera servicii integrate de media - buying, planning, strategie, research.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si