Samsung a incheiat un parteneriat alaturi de Facebook, MySpace si Bebo pentru a oferi unor formatii sansa ca muzica lor sa apara in cadrul unei campanii publicitare ce se va derula pe parcursul acestei veri, relateaza The Guardian.

Competitia desfasurata pentru gasirea celor patru formatii muzicale va fi sustinuta de publicitatea prin intermediul radio-ului si va fi promovata pe site-urile sociale mentionate mai sus, datorita popularitatii de care acestea se bucura mai ales in cadrul utilizatorilor tineri.

Campania de marketing derulata de Samsung isi propune sa atraga trupe muzicale care sa viziteze site-ul www.f400share.com si sa incarce pe aceasta pagina un continut de 45 de secunde dintr-o melodie care le apartine.

In continuare, publicul va fi cel care va decide care sunt cele mai bune patru formatii care sa reprezinte noul model de telefon mobil al Samsung, F400, si sa apara in campania online, dar si in cea radio care se va desfasura spre sfarsitul verii, informeaza The Guardian.

Aparitiile muzicale din cadrul reclamelor au reprezentat dintotdeauna un pas spre succes in cariera artistilor muzicali implicati in astfel de proiecte si campanii publicitare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Program de mentorat pentru cei care vor sa faca continut pe YouTube