"Vrem sa lansam televiziunea Ring anul acesta, pana in sarbatorile de iarna, mai precis pe 1 decembrie", a declarat, citat de NewsIn, Ionut Negoita. Initial, actionarii postului anuntasera, la inceputul lunii iulie cand au obtinut licenta de emisie de la CNA, ca Ring Tv va emite incepand din primavara lui 2009.

De asemenea, Ionut negoita a declarat ca va lansa "cel mai tarziu" in primavara anului 2009 si un post de radio, care nu se va numi insa Ring FM, deoarece aceasta denumire apartine unui post de radio din Medias.

Investitia initiala pentru Ring TV se ridica la 2,5 milioane de euro. Postul isi propune sa se remarce in peisajul audiovizual din Romania cu emisiuni pentru adolescenti care sa contina si o latura educationala si de dezbateri, pe langa cea de divertisment. De asemenea, grila de programe Ring TV va mai cuprinde emisiuni de stiri, informative, talk show-uri si concursuri de cultura generala.

Postul va dezvolta pe larg si emisiuni care vor prezenta publicului oportunitati de vacanta, dar si cum pot cere ajutor autoritatilor in caz de nevoie in timpul calatoriilor.

Robert Negoita a declarat ca intentioneaza sa investeasca intre 25 si 30 de milioane de euro pana la sfarsitul anului 2009, in trustul media pe care il contruieste. "Vom investi in mass-media intre 25 si 30 de milioane de euro, acesta fiind plafonul maxim la care ne-am gandit", a adaugat Ionut Negoita.

Trustul Confort Media, detinut de Ionut Negoita, mai editeaza si tabloidul gratuit "Ring", lansat la sfarsitul lunii aprilie.