Românii pot obține mai ușor finanțare prin accesarea metodelor de plată ale tbi, precum soluția buy now pay later, ceea ce face ca îngrijirea dentară să fie mai accesibilă. Clienții pot beneficia de opțiunile eficiente de finanțare oferite de tbi bank atunci când merg la dentist, cum ar fi BNPL, prin care pot plăti în 4 rate fără dobândă sau în până la 60 de rate la dobânzi avantajoase.

„Mulți români își amână vizita la dentist din cauza costurilor mari, fiind afectată astfel starea lor de sănătate. Acesta este unul dintre motivele pentru care am ajuns la un acord cu dezvoltatorii iStoma, iDava Solutions, pentru a oferi oportunitatea românilor de a accesa o gamă largă de servicii stomatologice în condiții mai avantajoase”, spune Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

iStoma activează pe piață din 2012 și a câștigat până acum încrederea a 5.300 de stomatologi din România, Moldova, Irlanda, Italia și Spania. iDava Solutions a dezvoltat și iClinic, o soluție software modernă pentru clinici, centre de înfrumusețare sau SPA și centre medicale.

„Am creat aceste soluții pentru a fi alături de persoanele care doresc să aibă acces la o gamă largă de servicii medicale de calitate. În ultimul an, una dintre problemele întâmpinate de unii clienți a fost creșterea prețurilor la aceste servicii. Un acord cu un partener financiar puternic precum tbi bank ne ajută să fim mai aproape de oameni și de nevoile lor într-un context economic și social complicat”, spune Ionuț-Richard Botorogeanu, CEO & Founder, iDava Solutions.

Clinicile prezente pe iStoma au numeroase beneficii, cum ar fi ușurința de a face programări online, gestionarea automată a inventarului și a numerarului, calculul automat al salariilor, acces gratuit la platformele www.piatastomatologica.ro și www.CautDentistBun.ro, chat live care permite medicilor să comunice mai eficient cu recepția și multe altele.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri