IFRA si Media Management Institute organizeaza primul training in jurnalism digital din Romania

IFRA si Media Management Institute organizeaza in perioada 29 - 30 septembrie 2008, la hotel Hilton, primul program de training in jurnalism digital din Romania, iar participantii se pot inscrie incepand cu 12 august.

Programul este dedicat tuturor jurnalistilor, reporterilor si editorilor care doresc sa afle care sunt cele mai eficiente structuri de stiri pentru mediul online, care sunt particularitatile de consum ale cititorului de stiri online si cum pot scrie textele pe web pentru a fi mai usor de citit si vizualizat.

"Acest curs va explica diverse modalitati prin care internautii percep informatia, oferind participantilor cele mai eficiente metode de prezentare si impachetare a stirilor, totul pentru a raspunde obiceiurilor de consum ale utilizatorilor de internet. Cursul prezinta pas cu pas, cele mai importante etape in construirea unei stiri pentru web, asigurand parcurgerea facila a informatiei si in acelasi timp, o experienta atractiva pentru utilizator", potrivit site-ului Media Management Institute.

Pentru participanti inscrierile incep de marti, 12 august, acestia vor completa un formular de pe site-ul www.mediainstitute.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=92&Itemid=30.

Fondata in 1961, IFRA este una dintre cele mai mari organizatii de presa din lume, avand in prezent peste 3000 de membri din 70 de tari si 10 birouri regionale.

Creata initial ca o institutie a ziarelor din intreaga lume, IFRA si-a diversificat activitatea in sensul sustinerii business-ului de presa prin programe si trainiguri dedicate "jurnalistilor multimedia" si serviciilor de consultanta pentru publicatiile membre. De asemenea, institutia a dezvoltat sute de studii si analize din industria ziarelor si nu numai, peste 100 de evenimente anual ce aduc in discutie cele mai actuale probleme din domeniu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri