Autoritatea de concurenta a analizat operatiunea notificata, in conformitate cu prevederile Legii Concurentei si Regulamentului privind autorizarea concentrarilor economice si a constatat ca prin aceasta operatiune nu se creeaza sau consolideaza o pozitie dominanta pe piata relevanta.

"Potrivit Legii Concurentei sunt supuse controlului si trebuie notificate Consiliului Concurentei, pentru analiza compatibilitatii lor cu un mediu concurential normal, operatiunile de concentrare economica ce depasesc pragurile valorice prevazute in acest act normativ. Acestea sunt indeplinite daca cifra de afaceri cumulata a agentilor economici implicati intr-o operatiune de concentrare economica depaseste echivalentul in lei a 10 milioane de euro si exista cel putin doi agenti economici implicati in operatiune care sa realizeze pe teritoriul Romaniei, fiecare in parte, o cifra de afaceri mai mare decat echivalentul in lei a patru milioane de euro", se arata in comunicatul Consiliului Concurentei.

Aegis Media (Central Europe & Africa) este o societate membra a grupului Aegis, avand ca obiect de activitate prestarea de servicii in domeniul publicitatii, in special consultanta de planificare media, servicii de media si achizitie de media. In Romania, Aegis Media detine intregul capital social al societatii comerciale Carat Romania SRL, societate specializata in domeniul serviciilor media.

Tempo Media Advertising SRL, este o societate infiintata in anul 2007 si este activa in sectorul publicitatii, pe piata serviciilor media.