Altex va incepe cu data de 1 noiembrie parteneriatul cu Mediaedge:cia Romania, care va functiona ca agentie media full-services pentru contul companiei.

"Suntem onorati sa lucram pentru cel mai mare retailer romanesc de produse electrocasnice si electronice, Altex/Media Galaxy. Castigarea acestui cont reprezinta o provocare, dar si o oportunitate de alegere si implementare a celor mai eficiente si creative solutii de comunicare pentru clientul nostru", a declarat Bogdan Prajisteanu, Managing Director al Mediaedge:cia Romania.

Din 2005 si pana in prezent, Altex a colaborat cu agentia Media Vest in domeniul serviciilor de media planning.

Prin schimbarea agentiei de media, Altex isi doreste dezvoltarea strategiei si inovatiei in comunicarea media pentru stabilirea unui dialog mai strans cu consumatorul.

“Media Vest au fost partenerii pe care am contat in ultimii ani si le multumim pentru colaborare. Tinem sa multumim, de asemenea, si agentiilor Spoon Media, United Media Services si Poster Publicity, care au oferit serviciile de planning si buying outdoor. In acest moment am decis sa alocam intregul cont media unei singure agentii si in urma unui proces de evaluare am optat pentru Mediaedge:cia Romania,” declara Iulia Urda, Director Marketing Altex.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si